Με επιτυχία ολοκληρώθηκε -όπως ανακοινώθηκε- η πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «Θεόνη Α.Ε.», η οποία εγγυάται πρόσθετη κεφαλαιακή επάρκεια για την πραγματοποίηση της επένδυσης εγκατάστασης νέας γραμμής παραγωγής, καθώς και την ένταξη αυτής στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

Επιπροσθέτως, οι εργασίες για την κατασκευή του logistics center στην περιοχή Ελληνόπυργος του Δήμου Μουζακίου, εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει θέσει η εταιρεία, με σκοπό  την ολοκλήρωση του έργου τον ερχόμενο Ιούνιο.

Κέντρο logistics και νέα γραμμή παραγωγής από τη «Θεόνη» – Στα 10 εκατ. οι επενδύσεις

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για δύο σημαντικές επενδύσεις, οι οποίες εγγυώνται την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς και την ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά, με στόχο την αποτελεσματική κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης των προϊόντων «Θεόνη». Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνεται ο ιδιαίτερα σημαντικός αντίκτυπος στην τοπική οικονομία και κοινωνία με τη δημιουργία δεκάδων νέων θέσεων εργασίας, συνεισφέροντας παράλληλα στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Επενδύσεις 10 εκατ. για ενίσχυση παραγωγής και κέντρο logistics

Το κέντρο logistics δομημένης επιφάνειας 7.618 τ.μ. αναπτύσσεται σε έκταση 38.000 τ.μ. στην Καρδίτσα, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας.

Όπως είχε αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Τσέλιος, τους επόμενους μήνες θα δημιουργηθεί και μία νέα γραμμή παραγωγής με βιοδιασπώμενα μπουκάλια.

Πρόκειται για επενδύσεις συνολικού ύψους 10 εκατ. ευρώ, που θα αυξήσουν την παραγωγική δυναμικότητα του τρίτου παίκτη στο επώνυμο προϊόν όσον αφορά τα μερίδια σε όγκο και σε αξία στην κατηγορία του φυσικού μεταλλικού νερού στην εγχώρια αγορά.

Εξαγωγές σε 23 χώρες

Με το βλέμμα στραμμένο σταθερά στις διεθνείς αγορές, το νερό Θεόνη σήμερα έχει παρουσία σε 23 χώρες, με τις εξαγωγικές πωλήσεις να αντιστοιχούν στο 20% του συνολικού της κύκλου εργασιών.

Η Κύπρος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία, οι ΗΠΑ, η Γερμανία, το Βέλγιο η Ολλανδία, αλλά και η Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ και ο Παναμάς είναι κάποιες από τις χώρες που περιλαμβάνονται στο δίκτυο εξαγωγών της εταιρείας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης