Την ολοκλήρωση της πώλησης του 100% της Παυλίδης Μάρμαρα – Γρανίτες στην ECM Partners ανακοίνωσε η Mermeren Kombinat, τονίζοντας πως έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Ελλάδος και της Βόρειας Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά:

Η Mermeren Kombinat AD Prilep, σε συνέχεια των ανακοινώσεων που έκανε την 13η Ιανουαρίου 2023 σχετικά με την υπογραφή οριστικής συμφωνίας πώλησης του 100% της Παυλίδης Μάρμαρα – Γρανίτες, κατόχου των μετοχικών συμφερόντων της Stone Works Holdings Coöperatief U.A. ιδιοκτήτριας του 89,254% του καταβεβλημένου κεφαλαίου της Mermeren σε κεφάλαια διαχειριζόμενα από ECM Partners, πληροφορήθηκε ότι έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Ελλάδος και της Βόρειας Μακεδονίας, όσον αφορά την συναλλαγή.

H ολοκλήρωση της συναλλαγής πραγματοποιήθηκε επιτυχώς την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023.

Με δεύτερη ανακοίνωσή της, η Mermeren Kombinat AD Prilep ενημέρωσε επίσης ότι έλαβε την παραίτηση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) κου Χριστόφορου Παυλίδη, Προέδρου του ΔΣ, μη εκτελεστικού μέλους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις