Την Τρίτη 21 Μαρτίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης του προγράμματος υποτροφιών της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά.

Το πρόγραμμα υποτροφιών της ΕΕΕ για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, προσφέρει 100 υποτροφίες, για σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, σε μεταπτυχιακά προγράμματα προδιδακτορικού επιπέδου, πλήρους μονοετούς ή διετούς φοίτησης.

Δράσεις για την προσέλκυση νέων στη ναυτιλία – Τι σχεδιάζει η ΕΕΕ

«Ως Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ η εκπαίδευση βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων μας. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών αποτελεί εδώ και χρόνια, προτεραιότητά μας. Στο πρόσωπο των νέων αυτών ανθρώπων που απονέμουμε τις υποτροφίες των μεταπτυχιακών σπουδών της επιλογής τους, αναγνωρίζουμε τους εμπνευστές της γενιάς τους, αναγνωρίζουμε τα θετικά μας πρότυπα. Είναι οι οδηγοί μας σε ένα μέλλον ελπιδοφόρο ως κοινωνία, ως χώρα», ανέφερε σχετικά η Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών & ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

Όπως τονίζεται, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, μέσω του συλλογικού της οχήματος κοινωνικής αλληλεγγύης, τη ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, συνεχίζει με συνέπεια τη διαχρονική προσφορά του ελληνικού εφοπλισμού προς την κοινωνία. Ήδη έχουν προσφερθεί, τα τελευταία χρόνια, πάνω από 80.000.000 ευρώ για την υλοποίηση δράσεων κι έργων στους τομείς της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας και της στήριξης των ευπαθών ομάδων και της αντιμετώπισης κρίσεων.

Το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ξεκίνησε στις 6/3/2023 και για πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις συμμετοχής και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβληθούν έως την 20η Απριλίου 2023, που είναι η προθεσμία υποβολής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν, στις ιστοσελίδες www.ugs.gr και www.syn-enosis.gr.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
ΟΛΘ Α.Ε.: Αυξημένες επιδόσεις το 2023 με ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων
Επιχειρήσεις |

Αυξημένες επιδόσεις το 2023 για τον ΟΛΘ - Σε «ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ» το έργο του 6ου προβλήτα

Στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, σημειώθηκε αύξηση άνω του 12% (στα € 59,8 εκατ.), ενώ στους τομείς εκμετάλλευσης χώρων και επιβατικής κίνησης σημειώθηκαν αυξήσεις 18,2% και 31,3% αντίστοιχα