Το δίκτυό της συνεχίζει να επεκτείνει η αλυσίδα ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός με την εξαγορά των σούπερ μάρκετ Katerina’s Market στη Μεσσηνιακή Μάνη.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «H ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, μένοντας πιστή στο όραμά της να προσφέρει σε όλο και περισσότερες γειτονιές της Ελλάδας πρόσβαση στην ποιότητα, με οικονομία και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυό της με την εξαγορά των supermarket Katerina’s Market. Πρόκειται για μία ενέργεια που σηματοδοτεί την είσοδο του δικτύου των supermarket Κρητικός στη Μεσσηνιακή Μάνη, μέσω μίας τοπικής, επώνυμης αλυσίδας με ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στην περιοχή, πολυετή και εδραιωμένη σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές της. Η εξαγορά περιλαμβάνει την απόκτηση τεσσάρων εταιρικών καταστημάτων, σε Καλαμάτα, Στούπα, Άγιο Νικόλαο και Κάμπ».

Απόβαση της Κρητικός στην… Κρήτη

«Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, η οποία έχει ως στόχο την παρουσία της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός σε ακόμα περισσότερες γωνιές της Ελλάδας. Στηρίζοντας ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο, την τοπική αγορά, τους τοπικούς παραγωγούς και τις τοπικές κοινωνίες και υπηρετώντας έμπρακτα σε όλα τα επίπεδα την υπόσχεση “κάθε μέρα δίπλα σας”», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις