Στην αγορά της Ινδίας επενδύει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, Μπερνάρ Αρνό, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η δεύτερη μεγαλύτερη μάρκα του Γάλλου δισεκατομμυριούχου απλώνει τα δίχτυα της στην Ανατολή.

Μπερνάρ Αρνό: Το σχέδιο για να αποτρέψει μία μάχη διαδοχής στην LVMH

H Dior στην Ινδία

Η Dior παρουσίασε τη συλλογή της για το Φθινόπωρο 2023 στη Βομβάη στις 30 Μαρτίου, και έγινε ο πρώτος οίκος μόδας που αποκάλυψε τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του στην Ινδία, καθώς οι μάρκες πολυτελείας αναζητούν νέες αγορές.

Τα πάντα, από φούστες εμπνευσμένες από σάρι μέχρι μπολερό και μεταξωτά ρούχα με ζωηρά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε ινδικό ροζ, παρουσιάστηκαν, με φόντο την Πύλη της Ινδίας, στο σόου με επικεφαλής την πρώτη γυναίκα δημιουργική διευθύντρια του Dior, Maria Grazia Chiuri.

Ανεκμετάλλευτη αγορά

Η Dior, η δεύτερη μεγαλύτερη μάρκα του γαλλικού μεγαθήρου πολυτελείας LVMH του δισεκατομμυριούχου Μπερνάρ Αρνό, και η απόφαση να προσθέσει την Ινδία στις παρουσιάσεις της νέας της κολεξιόν δείχνει ένα ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του αυξανόμενου πλούτου της χώρας. Η Ινδία έχει επί του παρόντος 119 δισεκατομμυριούχους, σύμφωνα με την Oxfam, με τη χώρα να εκτιμάται ότι παρήγαγε 70 νέους εκατομμυριούχους κάθε μέρα μεταξύ 2018 και 2022.

«Είναι μια εξαιρετικά ανεκμετάλλευτη αγορά με τη μεσαία τάξη σε άνοδο και πολλούς περισσότερους κάθε χρόνο, εκατομμυριούχους», λέει η Deborah Aitken, ανώτερη αναλύτρια για είδη πολυτελείας στο Bloomberg Intelligence.

Ο οίκος μόδας δεν παρουσιάζει για πρώτη φορά τις δημιουργίες του σε νέες αναξιοποίητες αγορές. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Kim Jones είχε αποκαλύψει την αντρική φθινοπωρινή συλλογή Dior sthn Αίγυπτο πέρυσι, με τις Πυραμίδες της Γκίζας να υψώνονται στο βάθος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή