Στο πλαίσιο της επίσπευσης των διαδικασιών συγχώνευσης της δύο τραπεζών, ο διευθύνων σύμβουλος Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από στελέχη της ανώτερης διοίκησης πραγματοποίησε χθες και σήμερα επίσκεψη και συσκέψεις με στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι διαδικασίες λειτουργικής συγχώνευσης των δύο τραπεζικών ιδρυμάτων προβλέπεται να έχουν  ολοκληρωθεί νομικά και λειτουργικά, μέχρι τις 30/09/2023.

Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων συζητήθηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός της επόμενης ημέρας και η επιτάχυνση των διαδικασιών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Παγκρήτιας «με γνώμονα την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη παροχή τραπεζικών υπηρεσιών που βασίζεται στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα και τις χρηματοδοτικές ανάγκες των επιχειρήσεων.

Παγκρήτια: Απορροφά την Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας

Η Παγκρήτια Τράπεζα, με την απορρόφηση του δικτύου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας θα ισχυροποιήσει τη θέση της στις αγορές της Κατερίνης και των Σερρών. Σε
συνδυασμό με το υφιστάμενο δίκτυό της στη Θεσσαλονίκη και την προσθήκη των καταστημάτων της HSBC θα δημιουργήσει το εφαλτήριο της ράπεζας στην Β. Ελλάδα, με στόχο τη στήριξη των
επιχειρηματικών αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της περιοχής.»

Οι εργασίες εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο μετασχηματισμού και ανάπτυξης της τράπεζας, διαμορφώνοντας πλέον ένα δίκτυο καταστημάτων που θα ξεπερνά τα 60 καταστήματα πανελλαδικά στο τέλος του 2023.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις