Μετά τον οίκο αξιολόγησης Fitch Ratings και ο διεθνής οίκος Moody’s αναβάθμισε την PeopleCert σε Β1 από Β2 με σταθερές προοπτικές.

Επίσης αναβάθμισε τον κίνδυνο εταιρικής διακυβέρνησης (governance risk score) της PeopleCert σε G-3 από G-4, και τη συνολική βαθμολογία ESG Credit Impact Score σε CIS-3 από CIS-4.

Η αναβάθμιση της PeopleCert έρχεται ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών αποτελεσμάτων για το οικονομικό έτος 2022 και της μείωσης του δανεισμού, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση που κατέχει η PeopleCert στην παγκόσμια αγορά των επαγγελματικών δεξιοτήτων και γλωσσομάθειας (LanguageCert).

PeopleCert: Ο ελληνικός «μονόκερος» των 3 δισ. που φλερτάρει με την Wall Street

Ψήφος εμπιστοσύνης

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Βύρων Νικολαΐδης ανέφερε: «Η αναβάθμιση αυτή έχει για μας ιδιαίτερη σημασία, καθώς αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για την οικονομική πολιτική και την αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας για τα επόμενα χρόνια. Το 2022 ήταν η πρώτη χρονιά με πλήρως ενσωματωμένη την εξαγορά της AXELOS και σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για τις οικονομικές μας επιδόσεις.»

Σημειώνεται ότι η PeopleCert ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στην πιστοποίηση επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων. Συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς και κυβερνήσεις με στόχο την ανάπτυξη και διάθεση κορυφαίων εξετάσεων πιστοποίησης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις