Η Sunlight Group και οι συνεργάτες της θα παρουσιάσουν το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου, στη διεθνή έκθεση LogiMAT.

Eιδική ομάδα συνεργατών της Sunlight Group, συμπεριλαμβανομένων και εκπροσώπων από τις θυγατρικές της A. Müller, PBM, και Sunlight Technosystems θα παραβρεθεί στη διεθνή έκθεση που θα διεξαχθεί από 25-27 Απριλίου στη Στουτγκάρδη.

ReLiFe: Έργο ανακύκλωσης μπαταριών λιθίου από τη Sunlight Group

Το Sunlight Li.ON FORCE Lite

Στο καινοτόμο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνονται το νέο προϊόν Sunlight Li.ON FORCE Lite για βιομηχανικά οχήματα κατηγορίας III, προσθήκες στη σειρά μπαταριών ημι-έλξης ιόντων λιθίου Sunlight ElectroLiFe, καθώς και η ολοκληρωμένη σειρά φορτιστών Sunlight PowerBox και οι λύσεις IoT που προσφέρει η εταιρεία.

Η σειρά Sunlight Li.ON FORCE περιλαμβάνει «έξυπνες» μπαταρίες που σχεδιάστηκαν για να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών. Η έκδοση «Lite» παρέχει ολοκληρωμένες και πιο οικονομικές επιλογές για οχήματα κατηγορίας ΙΙI με μικρότερη θήκη μπαταρίας, όπως τα χειροκίνητα παλετοφόρα οχήματα. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου της Sunlight εξασφαλίζουν κορυφαία ασφάλεια, υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής, χάρη στις προηγμένες συστοιχίες μπαταριών που συγκολλώνται με λέιζερ στις γραμμές συναρμολόγησης υψηλού αυτοματισμού που διαθέτει η Sunlight Group στις εγκαταστάσεις της.

Νέα προσθήκη διαθέτει και η Sunlight ElectroLiFe, σειρά μπαταριών ημι-έλξης ιόντων λιθίου που προορίζεται για οχήματα αναψυχής και ειδικότερα τροχόσπιτα ή αυτοκινούμενα – κλάδο στον οποίο η A. Müller GmbH διαθέτει σημαντική και πολυετή εμπειρία. Ο καινοτόμος ελαφρύς αλλά στιβαρός σχεδιασμός της Sunlight ElectroLiFe ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών και να επιτρέπει την εγκατάσταση plug & play, χωρίς εργαλεία, σε αμαξίδια γκολφ και άλλα οχήματα αναψυχής, καθώς και σε ελαφριά εμπορικά ή κατασκευαστικά οχήματα, σε βιομηχανικό εξοπλισμό ή εξοπλισμό χειρισμού υλικών.

Το περίπτερο της εταιρείας

Η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Sunlight Group), παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται σε καινοτόμες λύσεις βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης για τον κλάδο της ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας (intralogistics) και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας από ΑΠΕ, θα συμμετάσχει στη διεθνή εμπορική έκθεση LogiMAT 2023 που θα πραγματοποιηθεί 25-27 Απριλίου, στη Στουτγκάρδη. Σε συνέχεια των σημαντικών εξαγορών που διεύρυναν και ενίσχυσαν την εφοδιαστική αλυσίδα και την αλυσίδα αξίας της Sunlight Group, η εταιρεία θα παρουσιάσει στο περίπτερο 10H60 τα καινοτόμα, ολοκληρωμένα, και διαφοροποιημένα προϊόντα της.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση, ο Λάμπρος Μπίσαλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Sunlight Group, δήλωσε: «Χαιρόμαστε πάντα να συμμετέχουμε στη LogiMAT και να παρουσιάζουμε το καινοτόμο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, το οποίο και διευρύνεται συνεχώς. Και ειδικότερα τώρα που η Sunlight Group έχει ενισχύσει το αποτύπωμά της στη γερμανική αγορά μέσω της εξαγοράς των A. Müller και Triathlon Group. Είμαστε ηγέτες στον κλάδο της βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης για την ενδοεφοδιαστική αλυσίδα (intralogistics) και στα Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων και ερευνητών της εταιρείας εργάζεται για να συνεχίσει να εμπλουτίζει και να βελτιώνει τα καινοτόμα προϊόντα που παρέχουμε στους δύο αυτούς κομβικούς τομείς, προκειμένου η Sunlight Group να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζουμε τη νέα μας μπαταρία Sunlight Li.ON FORCE “Lite”. Επενδύουμε σημαντικά κεφάλαια και πόρους για την πλήρη καθετοποίηση της παραγωγής ιόντων λιθίου, όπως έχουμε ήδη επιτύχει με τα προϊόντα μολύβδου-οξέος της Sunlight».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις