Νέο κατάστημα σε στρατηγικό σημείο από τον Σκλαβενίτη

·      Στα Νότια Προάστια, τη νέα καυτή αγορά της πρωτεύουσας αποφάσισε να «χτυπήσει» τώρα ο Σκλαβενίτης.

·      Ο μεγαλύτερος παίκτης του εγχώριου λιανεμπορίου προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες στη δημιουργία νέου καταστήματος στη Γλυφάδα.

·      Και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ζέππου και Ξενοφώντος στη Γλυφάδα, εκεί που παλαιότερα βρισκόταν ο κινηματογράφος Novacinema Odeon.

·      Η οικογένεια Σκλαβενίτη, η οποία διατηρεί ήδη ισχυρή παρουσία στα Νότια Προάστια φαίνεται πως πιστεύει στις προοπτικές της περιοχής.

·      Εκεί άλλωστε συγκεντρώνονται όλο και περισσότεροι καταναλωτές υψηλού εισοδήματος, ενώ επιπλέον ώθηση αναμένεται δώσει η ανάπλαση του Ελληνικού.

·      Μην ξεχνάτε ότι στην πρώην έκταση του διεθνούς αεροδρομίων των Αθηνών θα δημιουργηθεί μιας εντελώς καινούρια και σύγχρονη πόλη άνω των 15.000 κατοίκων.

·      Στην Γλυφάδα και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης πάντως ετοιμάζεται να ανοίξει και η «Μασούτης» το νέο Grand 2.000 τ.μ.

·      Όλα δείχνουν πως η μάχη στο νέο El Dorado των σούπερ μάρκετ αναμένεται σκληρή…

——————————

Ο Ιταλός Percassi, το νέο αφεντικό της Nike στην Ελλάδα

·      Τον πλήρη έλεγχο στο κομμάτι αντιπροσώπευσης της Nike στην Ελλάδα αναλαμβάνει σταδιακά ο Antonio Percassi.

·      Ο Ιταλός επιχειρηματίας, όπως μαθαίνουμε, έχει πάρει τα ηνία των καταστημάτων της αμερικάνικης εταιρείας στα πολυκαταστήματα Golden Hall και The Mall.

·      Όλα αυτά φυσικά σε απόλυτη συνεννόηση με την Folli Follie, η οποία είχε μέχρι πρότινος τα αποκλειστικά δικαιώματα του brand στην Ελλάδα.

·      Προτού δηλαδή ξεσπάσει το σκάνδαλο με τους παραποιημένους ισολογισμούς που οδήγησε μαζικά διεθνούς οίκους μόδας να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους με την άλλοτε πανίσχυρη εταιρεία των Κουτσολιούτσων.

·      Εκτιμάται πως ο Ιταλός θα ζητήσει και τη ναυαρχίδα του δικτύου λιανικής της Nike στην χώρα μας. Που δεν είναι άλλο από το κατάστημα στην αρχή της Ερμού.

·      Πρόκειται για πραγματικό «χρυσωρυχείο» λόγω της προνομιακής θέσης που καταλαμβάνει στον πιο εμπορικό δρόμο της χώρας.

·      Για να γίνει αυτό, πρέπει και πάλι να συνεννοηθεί με τη νέα διοίκηση της Folli Follie, η οποία όπως μαθαίνουμε θα έχει την ευθύνη μέχρι τα τέλη καλοκαιριού.

·      Μια εξέλιξη που θα σηματοδοτήσει το οριστικό τέλος μιας εποχής, και την αρχή μιας νέας…

———————————

Σε αναβρασμό για δυο deals στην ενέργεια

·      Πολύ κοντά στην ανακοίνωση δυο μεσαίου βεληνεκούς deals στην ενέργεια μαθαίνουμε πως βρίσκεται η ελληνική αγορά.

·      Πηγές που γνωρίζουν μας λένε πως υπάρχουν σε εξέλιξη διαβουλεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας.

·      Σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν πως πολύ σύντομα θα φανεί εάν τελικά προχωρήσουν στις υπογραφές.

·      Το κλίμα πάντως είναι θετικό και όλες οι πλευρές δείχνουν να κατανοούν την ανάγκη συγκέντρωσης των δυνάμεων σε μεγαλύτερα σχήματα.

·      Για όσους αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να προχωράνε τώρα ενόψει εκλογών η εξήγηση που δίνουν είναι η εξής:

·      Η συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις πολιτικές εξελίξεις.

·      Σε κάθε περίπτωση, η οικονομία ακόμη και στην απευκταία περίπτωση που πάμε σε παρατεταμένη αστάθεια δεν πρόκειται να… μηδενίσει.

·      Αντίθετα θα συνεχίσει παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες.

·      Βέβαια, οι συγκεκριμένοι ποντάρουν στο αισιόδοξο σενάριο, αυτό του σχηματισμού κυβέρνησης το αργότερο στη δεύτερη κάλπη

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino