Μπορεί να μην είμαι ο μόνος που μπορεί να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ το 2024 αλλά τον γνωρίζω καλά είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Η δήλωση του αμερικανού προέδρου, μία ημέρα μετά την έναρξη της υποψηφιότητάς του για επανεκλογή, έγινε με στόχο να προβάλει το πόσο εξοικειωμένος είναι με τον τρόπο λειτουργίας του πρώην προέδρου.

«Μπορεί να μην είμαι ο μόνος, αλλά τον γνωρίζω καλά και ξέρω τον κίνδυνο που παρουσιάζει για τη δημοκρατία μας», δήλωσε ο Μπάιντεν,

Μπάιντεν: Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2024

Ο Μπάιντεν εγκαινίασε την επανεκλογή του την Τρίτη με την υπόσχεση να προστατεύσει τις αμερικανικές ελευθερίες από τους “εξτρεμιστές” που συνδέονται με τον Τραμπ και έκανε την ανακοίνωσή του σε ένα βίντεο με εικόνες από την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2021 από υποστηρικτές του Τραμπ.

Ο Μπάιντεν διευκρίνισε περαιτέρω ότι θα εξακολουθούσε να είναι υποψήφιος για το αξίωμα το 2024, αν δεν ήταν ο Τραμπ.

Ο αμερικανός πρόεδρος είπε ότι υπάρχουν περισσότερα που πρέπει να κάνει για να ολοκληρώσει τη δουλειά του και να τοποθετήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες έτσι ώστε να είναι «οικονομικά και πολιτικά ασφαλείς για μεγάλο χρονικό διάστημα».

«Νομίζω ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά», δήλωσε ο Μπάιντεν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα