Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Telekom Romania αναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΔΣ της θυγατρικής του ΟΤΕ, Χαράλαμπος Μαζαράκης.
ΟΤΕ: Σε εξέλιξη το ετήσιο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης
Η ανακοίνωση του ΟΤΕ
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο ΟΤΕ:
«O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. («ΟΤΕ Α.Ε.» ή «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι ο κος Χαράλαμπος Μαζαράκης αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Telekom Romania Mobile Communications S.A. (“TKRM”), σε αντικατάσταση της κας Dina Tsybulskaya, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της στις 30 Απριλίου 2023. Ο κος Μαζαράκης παραμένει πρόεδρος του Δ.Σ. της TKRM, θέση που διατηρεί από το 2016. Ο κος Μαζαράκης παραμένει Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ και μέλος Δ.Σ. ΟΤΕ.»






























![Ενοίκια: Φρένο στις μεγάλες αυξήσεις κατοικιών – Το ορόσημο των 1.000 ευρώ [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/07/akinita2.jpeg)



![Ιαπωνία: Η σιωπή του «Mr Yen» [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/07/ot_Atsushi-Mimura.png)


