Ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον πρωθυπουργό για την κριτική που δέχεται ότι πριμοδοτεί την ιδιωτική παιδεία και την ιδιωτική υγεία έναντι της δημόσιας υγείας και παιδείας.

«Το νέο σύστημα υγείας αποτελεί μια από τις τρεις προτεραιότητές μου για τη νέα τετραετία, εφόσον μας εμπιστευτεί ο λαός» είπε αρχικά.

«Η πανδημία ανέδειξε και τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του. Δεν είναι αποδεκτές οι καθυστερήσεις σε ραντεβού, όπως και τα ράντσα. Θα αναμορφώσουμε τα έκτακτα περιστατικά σε 80 νοσοκομεία» συμπλήρωσε και έκανε λόγο για 10.000 προσλήψεις στον πεδίο της υγείας.

«Έχουμε σχέδιο για τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και 156 καινούρια Κέντρα υγείας στην Περιφέρεια αλλά και ένα πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων για όλους τους πολίτες και έμφαση στον Προσωπικό Γιατρό» ανέφερε ακόμα για τον τομέα της υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, στη follow up ερώτηση, η οποία αφορούσε τον κοινωνικό αποκλεισμό των φτωχότερων ο κ. Μητσοτάκης είπε πως «δεν υπάρχει διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και στόχος μας είναι η μείωση τους και του κοινωνικού αποκλεισμού με επενδύσεις και δημιουργία θέσεων εργασίας» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κοινωνικός αποκλεισμός από τους άνεργους. Η δημιουργία θέσεων εργασίας είναι ψηλά στο προεκλογικό μας πρόγραμμα» είπε και έκλεισε υπογραμμίζοντας πως «η μείωση των ανισοτήτων είναι πρώτη μου προτεραιότητα για την επόμενη τετραετία».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα