Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα πραγματοποιήσει την εκποίηση των κλασματικών υπολοίπων που έχουν προκύψει από μετοχές της Attica Bank. Τα κλασματικά υπόλοιπα αυτά ανέρχονται σε 1.164 κοινές ονομαστικές μετοχές της τράπεζας οι οποίες βρίσκονται στον μεταβατικό της λογαριασμό.

Attica Bank: Με 329 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ το ΤΧΣ – Το σχέδιο της συγχώνευσης

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, μόλις ολοκληρωθεί η εκποίηση θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση τόσο για τα αποτελέσματα, όσο και για τη χρηματική καταβολή στους δικαιούχους.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρει:

«Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία («η Τράπεζα») ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της έγκρισης από το Χρηματιστήριο Αθηνών της αίτησής της για την εκποίηση κινητών αξιών προερχομένων από κλασματικά υπόλοιπα, σύμφωνα με το άρθρο 7 του ν. 4569/2018 και την παρ. 2.3.13.2.2.2 του Κανονισμού του Χ.Α., πρόκειται να προχωρήσει στην εκποίηση 1.164 κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας, που βρίσκονται στον μεταβατικό λογαριασμό της. Οι εν λόγω κοινές ονομαστικές μετοχές (κλασματικά υπόλοιπα) θα εκποιηθούν κατά την περίοδο 15/06/2023 – 30/06/2023. Το Μέλος που θα προβεί στην εκποίηση είναι η EUROTRUST ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.. Με την ολοκλήρωση της εκποίησης, η Τράπεζα θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό σχετικά με τα αποτελέσματα, καθώς και για τη χρηματική καταβολή στους δικαιούχους του προϊόντος της εκποίησης. Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται Διεύθυνση Υποστήριξης Treasury & Capital Markets και Μετοχολογίου (τηλ. 210-3669571 και 210-3669573)».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις