Για την ελληνική εκδοχή του Business Cluster συζήτησαν με τον Οικονομικό Ταχυδρόμο οι κύριοι Τσαφαράς της Tetragon, Βούλγαρης της Malvi και Παπαδημητρίου της MSCOMM.

Οι τρεις εταιρείες συμμετέχουν στο design cluster που συστάθηκε μετά από σχετική πρόσκληση, με τον κ. Βούλγαρη να τονίζει ότι είναι σημαντικό για τον κλάδο να υπάρχουν συνεργασίες καθώς ένα από τα προϊόντα που θα παραχθούν από το cluster είναι μια πλατφόρμα παρουσίασης ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του design.

Ο ΟΤ live στην έκθεση Beyond 2023 – Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις

O κ. Παπαδημητρίου από την πλευρά του τόνισε ότι οι εταιρείες που συμμετέχουν έχουν στο DNA τους την συνεργασία.

Στο ερώτημα πότε θα είναι έτοιμη η εν λόγω πλατφόρμα, ο κ. Τσαφάρας είπε ότι τα πρώτα demo θα είναι έτοιμα από το τέλος του καλοκαιριού και έπειτα, ενώ σημείωσε ότι από τα πρώτα demo που θα προκύψουν θα είναι υπηρεσίες και λύσεις πρώτα για την Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια για το ελληνικό κρασί. «Πάντα βλέποντας το design σαν λύση», τόνισε ο κ. Τσαφάρας της Tetragon για να συμπληρώσει ότι δεν θα υπάρχει περιορισμός, καθώς θα υπάρχει επέκταση και σε άλλους κλάδους στο μέλλον.

Στο ερώτημα αν υπάρχουν δυσκολίες σε μία τέτοια συνεργασία, ο κ. Βούλγαρης τόνισε ότι είναι «πιο εύκολη η συνεργασία εφόσον είναι σωστά κατανεμημένοι οι ρόλοι».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News