Στα 12,5 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της MIG, κατόπιν της μείωσης της ονομαστικής αξίας των μετοχών της, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

MIG: Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή των μετοχών της Attica Group με τα ομόλογά της

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης διαιρείται σε 31,31 εκατ. μετοχές αξίας 0,40 του ευρώ έκαστη. Κάθε μετοχή δίνει στον κάτοχό της δικαίωμα μίας ψήφου όπως επισημαίνεται.

Πιο συγκεκριμένα:

«Η “MIG ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” (εφεξής “η Εταιρεία”) ανακοινώνει σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 5 του Ν. 3556/2007 ότι κατόπιν ολοκλήρωσης της σύμπτυξης και μείωσης της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρίας που αποφασίσθηκαν από την Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 3.3.2023, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται πλέον στο ποσό των δώδεκα εκατομμυρίων πεντακοσίων είκοσι έξι χιλιάδων οκτακοσίων δέκα ευρώ (€12.526.810,00) ολοσχερώς καταβεβλημένο διαιρούμενο σε τριάντα ένα εκατομμύρια τριακόσιες δεκαεπτά χιλιάδες είκοσι πέντε (31.317.025) ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής σαράντα λεπτών του ευρώ (€0,40). Κάθε μετοχή της Εταιρείας παρέχει δικαίωμα μίας ψήφου».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις