Με τραγικό τρόπο έληξε το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω, καθώς λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε νεκρή σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων από το σπίτι του 32χρονου που έχει συλληφθεί και θεωρείται πλέον ως ο νο1 ύποπτος για τη δολοφονία της κοπέλας.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα, στο οποίο είχαν καταλήξει οι αστυνομικοί με βάση τα στοιχεία που είχαν συλλέξει ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Η σορός βρέθηκε σε μια έκταση κοντά στις Αλυκές κάτω από μια συστάδα δένδρων επιμελώς κρυμμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη ήταν ημίγυμνη. Το πτώμα της βρέθηκε τυλιγμένο με ένα σεντόνι και από τη μέση και πάνω μέσα σε μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Επίσης το πτώμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά και χόρτα προκειμένου να μην φαίνεται.

Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 32χρονου

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φαίνεται πως είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη γυναίκα θεωρείται ο νο1 ύποπτος.

Μάλιστα βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, δείχνει τις κινήσεις του 32χρονου δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της Αναστάζια.

Το βίντεο από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 9 το πρωί. Ο 32χρονος φθάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Μπαίνει στο κατάστημα και ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων.


Αφού παίρνει χρήματα που του έχουν στείλει κάποιος γνωστός του, πιθανόν από το Κουβέιτ, ρωτά την υπάλληλο εάν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό, παίρνοντας την απάντηση από την υπάλληλο ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Το απόγευμα όμως της ίδιας ημέρας περίπου στις 19:00 το απόγευμα κάμερα από σπίτι γείτονα «συνέλαβε» τον 32χρονο μέσα σε πανικό να κατευθύνεται προς συγκεκριμένο σημείο και να γυρνάει λίγη ώρα αργότερα μέσα σε πανικό με στάχυα στα ρούχα.

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και η εισαγγελέας τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την οικία του 32χρονου και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Στο σώμα του βρέθηκαν ίχνη πάλης και στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος, ενώ το κινητό της 27χρονης βρέθηκε κοντά στο σπίτι του. Υποψίες κίνησαν στις Αρχές και αμυχές που φέρει ένας εκ των συγκατοίκων του 32χρονου.

Στοιχείο «κλειδί» προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να δοθούν απαντήσεις είναι το κινητό της 27χρονης που βρέθηκε χωρίς την κάρτα SIM ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα