Στο 5% μειώθηκε το ποσοστό που ελέγχει έμμεσα μέσω των ελεγχόμενων επιχειρήσεων η Goldman Sachs στην εταιρεία Σαράντης, μετά από πώληση μετοχών σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Σαράντης: Μέρισμα ύψους 0,14 ευρώ για την οικονομική χρήση του 2022

Η Σαράντης διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων το οποίο περιλαμβάνει καλλυντικά ευρείας και επιλεκτικής διανομής, είδη καθαρισμού και συντήρησης και άλλα είδη οικιακής χρήσης, φαρμακευτικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής και βιταμινών.

Η διεθνής παρουσία της εταιρείας εκτείνεται σε 12 χώρες της Ευρώπης μέσω των θυγατρικών της σε Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Β. Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία, και παγκοσμίως μέσω της έντονης εξαγωγικής δραστηριότητάς της.

Πρόσφατα προχώρησε σε μια σειρά διοικητικές αλλαγές.

Ειδικότερα, ο κ. Γιάννης Μπούρας, σήμερα Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, θα οριστεί την 12.06.2023 ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (Deputy CEO) και θα είναι υπεύθυνος για τη συνολική διοίκηση του Ομίλου καθώς και τη στρατηγική του που περιλαμβάνει την διοίκηση των θυγατρικών, την Διεύθυνση Marketing, την Οικονομική Διεύθυνση, την Διεύθυνση Εφοδιαστικής Αλυσίδας καθώς και την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, αναφερόμενος στον κ. Κυριάκο Σαράντη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. (η “Εταιρεία”), στα πλαίσια του Ν. 3556/2007, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό δυνάμει της αντιστοίχου ενημέρωσης που έλαβε την 20 Ιουνίου 2023 από την εταιρεία The Goldman Sachs Group, Inc. ότι, λόγω πώλησης μετοχών, κατά την 16 Ιουνίου 2023, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που η The Goldman Sachs Group, Inc. συνολικά κατέχει στην Εταιρεία έμμεσα μέσω των ελεγχόμενων επιχειρήσεών της κατήλθε του 5%

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις