Η Deutsche Bank εκτιμά πως θα υπάρξει ανάκαμψη στα έσοδα των επενδυτών για το β’ εξάμηνο του 2023, όπως δήλωσε ο CEO της γερμανικής τράπεζας, Κρίστιαν Σέβινγκ, μιλώντας την Πέμπτη στο Bloomberg.

Ειδικότερα, ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας δήλωσε ότι αναμένει βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων κατά το δεύτερο εξάμηνο, καθώς οι πελάτες κινούνται σε μια σύνθετη και δύσκολη οικονομία.

Ο CEO της Deutsche Bank, Κρίστιαν Σέβινγκ

«Υπάρχει δυναμική στην επιχείρηση», δήλωσε ο Sewing σχετικά με τις συναλλαγές σταθερού εισοδήματος σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV από το Λονδίνο. Οι επενδυτές θα πρέπει να δουν “μια μικρή ανάκαμψη” στο υπόλοιπο του έτους.

Deutsche Bank: Έρχεται κύμα χρεοκοπιών σε ΗΠΑ και Ευρώπη λόγω επιτοκίων

Προειδοποίηση

Η Deutsche Bank προειδοποίησε αυτό το μήνα ότι τα έσοδα από τις συναλλαγές θα μειωθούν έως και 20% αυτό το τρίμηνο, συμβαδίζοντας με τις εταιρείες της Wall Street που επισημαίνουν την ασθενέστερη διαπραγμάτευση χρέους. Παρά τις προκλήσεις αυτές, τα έσοδα για την τράπεζα στο σύνολό τους θα είναι υψηλότερα το δεύτερο τρίμηνο, δήλωσε ο Sewing.

Ο Sewing, ο οποίος κατέχει τον ρόλο του εδώ και πέντε χρόνια, δεσμεύτηκε να αυξήσει τα έσοδα και την κερδοφορία μετά τις περικοπές χιλιάδων θέσεων εργασίας. Αφού κατέγραψε τα υψηλότερα ετήσια κέρδη εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία, εξέπληξε τους επενδυτές φέτος συμφωνώντας να αγοράσει τη Numis Corp. Πρόκειται για μια συμφωνία ύψους 410 εκατ. λιρών (523 εκατ. δολαρίων), την πρώτη μεγάλη εξαγορά του Sewing και τη μεγαλύτερη της τράπεζας εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή