Όλος ο πλανήτης έχει στραμμένα τα μάτια του στη Ρωσία μετά την ανταρσία της Wagner, ενώ ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο διάγγελμά του τόνισε ότι «οι προδότες θα τιμωρηθούν».

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας σε ανάρτησή του σημειώνει ότι το ρωσικό κράτος αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση για την ασφάλειά του το τελευταίο διάστημα, καθώς, όπως πρόσθεσε, οι δυνάμεις της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης φαίνεται να κινούνται προς τη Μόσχα.

«Τις επόμενες ώρες, η πίστη των δυνάμεων ασφαλείας της Ρωσίας και ιδιαίτερα της Ρωσικής Εθνοφρουράς θα παίξει κεντρικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί αυτή η κρίση. Αυτό αντιπροσωπεύει την πιο σημαντική πρόκληση στο ρωσικό κράτος το τελευταίο διάστημα», σύμφωνα με το βρετανικό υπουργείο.

Η ανάρτηση στο Twitter

Στενά παρακολουθούν την κατάσταση Γαλλία και Γερμανία

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν παρακολουθεί στενά την κατάσταση στη Ρωσία, ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική προεδρία.

«Παραμένουμε επικεντρωμένοι στην υποστήριξη στην Ουκρανία», προσθέτει το Μέγαρο των Ηλυσίων σε ανακοίνωσή του.

Η κυβέρνηση του καγκελάριου της Γερμανίας Όλαφ Σολτς παρακολουθεί στενά την κατάσταση στη Ρωσία, δήλωσε επίσης σήμερα εκπρόσωπός της.

«Παρακολουθούμε στενά τα γεγονότα στη Ρωσία», σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Αλεξοπούλου: Το αεροδρόμιο «Λυδία» αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχούς συνεργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα
Επικαιρότητα |

Θεμελίωση του αεροδρομίου «Λυδία» στην Καβάλα

Το αεροδρόμιο θα υπηρετεί τη Γενική Αεροπορία, στην οποία εντάσσονται πτητικές δραστηριότητες που δεν αφορούν σε μείζονες εμπορικούς ή στρατιωτικούς σκοπούς, όπως η εκπαίδευση των επαγγελματιών πιλότων

Ακρίβεια: «Πληθωρισμό απληστίας» του Μητσοτάκη, καταγγέλλουν τα κόμματα – Απεργία στο Δημόσιο στις 21 Μαΐου
Επικαιρότητα |

«Πληθωρισμό απληστίας» του Μητσοτάκη, καταγγέλλουν τα κόμματα – Σε απεργία το Δημόσιο

Η ακρίβεια συνεχίζει να «ροκανίζει» το εισόδημα των Ελλήνων – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα και τα καύσιμα «στριμώχνουν» τους πολίτες, ενώ το πρόβλημα της πανάκριβης στέγασης διογκώνεται