«Ο λαός μας έδωσε ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στον δρόμο των αλλαγών και με ηχηρό και ώριμο τρόπο έκλεισαν έναν κύκλο ψέματος και τοξικότητας» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Αλλά μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στο δρόμο των αλλαγών. Με ηχηρό και ώριμο τρόπο έκλεισαν έναν κύκλο ψέματο και τοξικότητας.

«Η απλόχερη στήριξη του λαού αυξάνει την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ελπίδες του και νιώθω βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα με όλες μου τις δυνάμεις. Θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον. Με σκληρή δουλειά χωρίς να ανεχτώ έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

«Θα πολεμήσω κάθε στάση που θα περιφρονεί την κοινωνία. Έχουμε και το σχέδιο και την εμπειρία να τα κάνουμε πράξη» τόνισε.

«Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν ταχύτατα καθώς αυτό απαιτεί η ψήφος των πολιτών» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες και την οικογένειά του.

«Όταν πριν από 20 χρονιά έκανα τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική, δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν μπροστά σας εκλεγμένος με ισχυρή εντολή για δεύτερη τετραετία. Δούλεψα πολύ σκληρά, δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες και την οικογένειά μου που με κράτησαν πάντα προσγειωμένο» είπε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας αλλά από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να χτίσουμε μαζί μια ισχυρή Ελλάδα με περισσότερο ευημερία και δικαιοσύνη» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν