Με ανακοίνωσή η Δομική Κρήτης επιβεβαίωσε ότι ο βασικός της μέτοχος, Γεώργιος Συνατσάκης, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την κυπριακή Adams Group του Δημήτρη Κούτρα.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται μεν σε στάδιο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί προχωρημένο, πλην όμως δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία και, επομένως, η συμμετοχή της εταιρίας ADAMS GROUP Ltd στο μετοχικό σχήμα της ΔΟΜΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ θα εξαρτηθεί από την έκβαση των διαπραγματεύσεων ως προς τα ζητήματα, για τα οποία δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία.

Δομική Κρήτης: Σύμβαση 10,18 εκατ. ευρώ με το υπουργείο Υποδομών για έργα στον ΒΟΑΚ

Η ανακοίνωση της Δομικής Κρήτης

Η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «∆ΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΝΩΝΥΜΟΣ- ΤΕΧΝΙΚΗΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΗ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (στο εξής «η
ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ»), σε απάντηση της υπ’ αριθ. πρωτ. 1715/26.6.2023 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με την οποία μας ζητήθηκε ο σχολιασμός δημοσιεύματος ηλεκτρονικού τύπου, και σε συνέχεια σχετικής επικοινωνίας με τον βασικό μέτοχό της, κ. Γεώργιο Συνατσάκη, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

α) Ο εν λόγω μέτοχος βρίσκεται όντως σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με την κυπριακή εταιρία ADAMS GROUP Ltd συμφερόντων του κ. Δημητρίου Κούτρα για την αγορά από την τελευταία εταιρία μετοχών του κ. Συνατσάκη στη ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

β) Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται μεν σε στάδιο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί προχωρημένο, πλην όμως δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία και, επομένως, η συμμετοχή της εταιρίας ADAMS GROUP Ltd στο μετοχικό σχήμα της ΔΟΜΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ θα εξαρτηθεί από την έκβαση των διαπραγματεύσεων ως προς τα ζητήματα, για τα οποία δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία.

Η Εταιρία, τηρώντας τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις και προς προστασία του επενδυτικού κοινού, διαβεβαιώνει ότι αν επιτευχθεί συμφωνία για την πώληση μετοχών από τον κ. Συνατσάκη στην εταιρία ADAMS GROUP Ltd, ως γεγονότος, η δημοσιοποίηση του οποίου θα ανεμένετο ευλόγως να επηρεάσει την τιμή των μετοχών της, θα προβεί άμεσα στη δημοσιοποίηση του γεγονότος αυτού.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Χρηματιστήριο Αθηνών: Διανέμει μέρισμα 0,24 ευρώ ανά μετοχή για το 2023
Επιχειρήσεις |

Μέρισμα 0,24 ευρώ ανά μετοχή από τα «Ελληνικά Χρηματιστήρια» για το 2023

Μέρισμα 0,24 ευρώ ανά μετοχή θα διανείμει η «Ελληνικά Χρηματιστήρια-Χρηματιστήριο Αθηνών ΑΕ» για τη χρήση του 2023, μετά από απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 13 Ιουνίου 2024. Το άνω ποσό μερίσματος που θα καταβληθεί ανά μετοχή προσαυξάνεται με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις 2.498.000 ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρεία, οι οποίες […]

Ιουλία Τσέτη -Πρόεδρος & CEO ΟΦΕΤ: Ονειρεύομαι έναν γρήγορο, συμμετοχικό ΣΕΒ. Να φύγει το «γκρίζο» από τον τόπο
Επιχειρήσεις |

Ιουλία Τσέτη -Πρόεδρος & CEO ΟΦΕΤ: Ονειρεύομαι έναν γρήγορο, συμμετοχικό ΣΕΒ. Να φύγει το «γκρίζο» από τον τόπο

Ο ΟΤ συνομιλεί με την κ. Ιουλία Τσέτη, Πρόεδρο και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), μέλος ΔΣ του ΣΕΒ και δύο φορές αναγορευμένη Επίτιμη Διδάκτωρ Φαρμακευτικής – από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών