Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου διασφαλίζει συνθήκες πολιτικές σταθερότητας στη χώρα, ταυτόχρονα, όμως, αυξάνει τις προσδοκίες των πολιτών και των επιχειρήσεων για αποτελεσματική και αποφασιστική διακυβέρνηση, προκειμένου να συνεχιστούν τα βήματα προόδου που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό υπογραμμίζει αναφερόμενη στο εκλογικό αποτέλεσμα η πρόεδρος του ΕΒΕΑ Σοφία Εφραίμογλου, προσθέτοντας πως «τώρα είναι η ώρα να διασφαλιστεί η θετική δυναμική που οικοδομήθηκε στην ελληνική οικονομία και να δημιουργηθούν όροι για ισχυρή, βιώσιμη και συμπεριληπτική ανάπτυξη, με ταυτόχρονη μείωση των ανισοτήτων και πραγματική σύγκλιση με την Ευρώπη».

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας: Βαριά η ευθύνη της νέας κυβέρνησης

Οι προτεραιότητες σε αυτή την προσπάθεια, επισημαίνει, συνίστανται στην επιτάχυνση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, στην άσκηση συνεπούς και υπεύθυνης δημοσιονομικής πολιτικής, στην ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, στνη κινητοποίηση νέων επενδύσεων για την ενίσχυση της παραγωγικής βάσης της οικονομίας και στη συνέχιση της μείωσης των φόρων, με ταυτόχρονη εντατικοποίηση της μάχης κατά της φοροδιαφυγής.

«Η νέα κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει την καθαρή εντολή των πολιτών, για να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, να αντιμετωπίσει αδυναμίες και προβλήματα που παραμένουν στο κράτος και την οικονομία και να οδηγήσει τη χώρα σε έναν νέο, ενάρετο κύκλο ανάπτυξης.

Με σταθερότητα, με κοινό όραμα και πίστη στις δυνατότητες των ανθρώπων της, η Ελλάδα μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα μπροστά», καταλήγει η κα Εφραίμογλου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις