Έκλεισε η συμφωνία του βασικού μετόχου της Δομικής Κρήτης, Γεώργιου Συνατσάκη με την εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Κούτρα για την εξαγορά του 29,31% της εισηγμένης , όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Η συμφωνία, που υπόκειται στην έγκριση των ομολογιούχων, αφορά σε πώληση 4.654.906 μετοχών ή του 29,31% της εταιρίας έναντι 0,9 ευρώ ανά μετοχή (σ.σ. σημερινό κλείσιμο στα 0,98 ευρώ).

Δομική Κρήτης: Επιβεβαίωση συζητήσεων με Δ. Κούτρα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρία ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (στο εξής: η «Εταιρία») έλαβε προ ολίγου σήμερα Τετάρτη, 28.6.2023, γνωστοποίηση από 1) τον κ. Γεώργιο Συνατσάκη του Μιχαήλ, ο οποίος είναι α) μέτοχος της Εταιρίας και ελέγχει άμεσα και έμμεσα συνολικά ποσοστό 68,619% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της και β) Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας και 2) την εταιρία ADAMAS GROUP LTD, με έδρα στην Λευκωσία Κύπρου, οδό Νέστορος 42, Καϊμακλί, της οποίας οι μετοχές και τα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σ’ αυτές ανήκουν εξ ολοκλήρου στον κ. Δημήτριο Κούτρα του Αθανασίου, σύμφωνα με την οποία στις 28 Ιουνίου 2023, ημέρα Τετάρτη, καταρτίστηκε Συμφωνητικό μεταξύ του Γ. Συνατσάκη και της εταιρίας ADAMAS GROUP LTD για μελλοντική πώληση από τον Γ. Συνατσάκη στην εταιρία ADAMAS GROUP LTD 4.654.906 μετοχών της Εταιρίας που ανήκουν στον Γ. Συνατσάκη, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 29,31% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας (οι «Μετοχές»), αντί 0,90 ευρώ ανά μετοχή. Η πώληση και μεταβίβαση των Μετοχών θα πραγματοποιηθεί όταν ο Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων του Ομολογιακού Δανείου που έχει εκδώσει η Εταιρία δώσει τη συναίνεσή του για τη συναλλαγή αυτή. Η Εταιρία θα ανακοινώσει αμελλητί οποιαδήποτε πληροφορία έχει ως προς το θέμα της συναίνεσης του Εκπροσώπου των Ομολογιούχων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις