Ο Ρόμπι Γουίλιαμς τήρησε την υπόσχεσή του και επέστρεψε μετά από 8 χρόνια στην Ελλάδα, ξεσηκώνοντας τους περίπου 20.000 θαυμαστές του που βρέθηκαν στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, κατά την πρώτη μέρα του Rockwave Festival.

Με αφορμή την περιοδεία του, ο χαρισματικός μαέστρος της διασκέδασης -όπως χαρακτηρίζεται- βασιλεύει στην αυτοκρατορία της μουσικής βιομηχανίας. Με καθαρή περιουσία 300 εκατομμυρίων δολαρίων, ο δημοφιλής Βρετανός καλλιτέχνης ήδη από από τις μέρες του ως καρδιοκατακτητής των Take That μέχρι τη σόλο καριέρα που τον εκτόξευσε, είχε τη συνταγή της επιτυχίας.

Σύμφωνα με το therichest.com, ο σταρ της ποπ μουσικής διαθέτει πολυτελείς επαύλεις και εξωτικά αυτοκίνητα έως μια συλλογή από αξέχαστες εμπειρίες που απλά δεν μπορούν να αγοραστούν με χρήματα.

Ρόμπι Γουίλιαμς: Απίστευτος στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα μετά από 8 χρόνια

Το ξεκίνημα

Ο Γουίλιαμς, γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1974, στο Στόουκ ον Τρεντ, 250 περίπου χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λονδίνο. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια που αγαπούσε τις παμπ, οι γονείς του έθεσαν τα θεμέλια για το εξαιρετικό ταξίδι του.

Από τις πρώτες μέρες των Take That μέχρι τις σόλο προσπάθειές του, αντιμετώπισε προκλήσεις. Υπήρξαν νομικές μάχες, περιοδείες που έσπασαν ρεκόρ. Αλλά μέσα από όλα αυτά, ο Γουίλιαμς παρέμεινε αποφασισμένος και άφησε το σημάδι του στον κόσμο της μουσικής. Η καριέρα του είναι απόδειξη του γεγονότος ότι η επιτυχία στη μουσική βιομηχανία απαιτεί έναν συνδυασμό ταλέντου, ανθεκτικότητας και ικανότητας να αντέξεις στη φήμη.

Πολύ γρήγορα άρχισε να ξεχωρίζει από τα λοπά μέλη του συγκροτήματος και τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. O Ρόμπι δεν άργησε να ακολουθήσει σόλο καριέρα. H μουσική βιομηχανία είχε βρει στο πρόσωπο του το νέο της αστέρι. Το 1997 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Life thru a Lens!», από τον οποίο ξεχώρισε η μεγάλη επιτυχία «Angels». Ακολούθησαν έντεκα ακόμη άλμπουμ, με τραγούδια, όπως τα «Feel», «Come Undone», «Let me Entertain You», «Μe and My Monkey», «She’s the One» “Αngels”, που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και ακούγονται μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Τα ρεκόρ και οι άλλες ασχολίες

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς όλα αυτά τα χρόνια είναι συλλέκτης βραβείων και μουσικών ρεκόρ και παραμένει ο πιο επιτυχημένος μουσικός της Μεγάλης Βρετανίας τα τελευταία χρόνια. Έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους στην σόλο καριέρα του και έχει κερδίσει τα περισσότερα «Βρετανικά Μουσικά Βραβεία» («Brit Awards») από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία, μετρώντας ήδη 18. 11 από τους 12 σόλο δίσκους του έχουν ανέβει στην κορυφή του βρετανικού πίνακα επιτυχιών, ενώ κατέχει και το ρεκόρ με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα (1,6 εκατομμύρια το 2006).

Εκτός από τις νότες, ο ίδιος έδειξε ότι είναι δεξιοτέχνης στο να σκοράρει στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών και των σπορ. Από τη δημιουργία του θεματικού τραγουδιού του FIFA 2000, It’s Only Us, μέχρι τη δημιουργία του δικού του βιντεοπαιχνιδιού καραόκε, «We Sing Robbie Williams», αυτός ο έξυπνος σταρ μετέτρεψε τα pixel και τα γήπεδα σε μια χρυσή κάνουλα. «Τα εγχειρήματά του για βιντεοπαιχνίδια όχι μόνο του απέφεραν σωρεία βραβείων αλλά και ένα βουνό από μετρητά που θα έκαναν τον Σκρουτζ Μακ Ντακ να κλάψει», ανέφερε το «therichest».

Επιπλέον, ο Ρόμπι Γουίλιαμς ταρακούνησε τη βιομηχανία ενδυμάτων, προσφέροντας ρούχα με την υπογραφή του. Συνεργαζόμενος με τον επιχειρηματία Πίτερ Τζόουνς, ο Ρόμπι ίδρυσε τη Farrell, η οποία πλέον υποστηρίζεται από τν εταιρεία – κολοσσό Primark.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς με 47 εκ. ευρώ αγόρασε ένα από τα λαμπρότερα ακίνητα του πλανήτη

Στα πρότυπα πολλών διασημοτήτων, ο ίδιος και η αμερικανίδα ηθοποιός σύζυγός του, Αϊντα Φιλντ, επένδυσαν σε μερικά από τα πιο λαμπερά ακίνητα στον πλανήτη. Το Faring Estate, η πιο πρόσφατη αγορά τους, ήταν το πρώην σπίτι της Φάνι Μπράις, της κωμικής ηθοποιού (1891 – 1951) που αποτέλεσε έμπνευση για την δημιουργία της ταινίας Funny Girl με την Μπάρμπαρα Στράιζαντ.

Εχοντας καταγραφεί κάποτε ως περιουσία ύψους ως και 70 εκατομμυρίων δολαρίων, το Faring Estate αγοράστηκε από την οικογένεια Γουίλιαμς έναντι 49,5 εκατομμυρίων δολαρίων (47.198.000 ευρώ).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus