Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος αναφέρει:

«Επισκέφθηκα τα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας όπου με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Αθηνά Χατζηπέτρου, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργο Ζαββό και τον Αντιπρόεδρο Παντελή Τζωρτζάκη περιηγήθηκα στα γραφεία και γνώρισα τους εργαζόμενους της Τράπεζας.

»Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση όλων των χρηματοδοτικών προϊόντων, καθώς και των πρώτων αποτελεσμάτων λειτουργίας της πλατφόρμας “Know Your Customer” που διευκολύνει τη πρόσβαση των επιχειρήσεων σε πηγές χρηματοδότησης με μία και μόνο αίτηση. Η συγκεκριμένη καινοτομία γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία καθώς μέσα σε 3,5 μήνες λειτουργίας έχει συγκεντρώσει αιτήσεις ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Μέλημά μας η επιτάχυνση των διαδικασιών και η απρόσκοπτη πρόσβαση των επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση, ιδίως των μικρομεσαίων.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ουκρανία: Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου
Επικαιρότητα |

Πώς εξελίσσεται ο πόλεμος στην Ουκρανία – Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου

Ιδιαίτερα κομβικοί αποδεικνύονται οι πρώτοι μήνες του 2024 σε ό,τι έχει να κάνει με τον πόλεμο στην Ουκρανία με τις δυνάμεις του Κιέβου να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στη ρωσική επίθεση