Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της ΗΛΕΚΤΩΡ, θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Νικόλαος Σταθάκης.

Σύγχρονες Περιβαλλοντικές Υποδομές για ένα Πράσινο και Βιώσιμο Μέλλον

Ο νέος CEO της εταιρείας αναλαμβάνει καθήκοντα κατόπιν παραίτησης του κ. Ιωάννη-Ελευθέριου Μαργιώλου από την αντίστοιχη θέση και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία έγινε δεκτή κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΗΛΕΚΤΩΡ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΗΛΕΚΤΩΡ θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον κ. Ιωάννη-Ελευθέριο Μαργιώλο, ο οποίος παραμένει σε θέση ευθύνης εντός του Ομίλου, για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία δύο χρόνια και καλωσορίζει τον κ. Ν. Σταθάκη, ευχόμενο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Πολυετής εμπειρία

«Ο κ. Νικόλαος Σταθάκης», συνεχίζει η ανακοίνωση, «διαθέτει πολυετή εμπειρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στους τομείς διαχείρισης τεχνικών – κατασκευαστικών έργων, στρατηγικής ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, σε έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κ.α.

»Κατά την επαγγελματική του διαδρομή ο κ. Σταθάκης έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων Διευθυντής Ανάπτυξης Έργων στην HINES HELLAS, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου Τεχνική Ολυμπιακή για περισσότερα από 20 χρόνια, με βασικό τομέα ευθύνης τις επενδυτικές και αναπτυξιακές δραστηριότητες του Ομίλου, αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω Ομίλου για 6 χρόνια.

»Ο κ. Ν. Σταθάκης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (Master of Science) “Construction Engineering and Management” από το Μ.Ι.Τ. και Πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
DBRS για Attica Bank: Στα 2,3 δισ. τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα
Επιχειρήσεις |

DBRS για Attica Bank: Στα 2,3 δισ. τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα

Η Attica Bank εκτιμά πώς η επιπλέον ζημιά που θα προκύψει από ενδεχόμενη πώληση του εν λόγω χαρτοφυλακίου μέσω τιτλοποίησης υπό το πρόγραμμα κρατικών εγγυήσεων Ηρακλής ΙΙΙ, δεν θα ξεπεράσει το ποσό των 400 εκατ. ευρώ. 

Space Hellas: Ανέλαβε την τεχνολογική αναβάθμιση του Ιονίου Πανεπιστημίου
Academia |

Ανέλαβε την τεχνολογική αναβάθμιση του Ιονίου Πανεπιστημίου η Space Hellas

Το έργο περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Ιονίου Πανεπιστημίου και τη λήψη των κατάλληλων τεχνικών μέτρων για τον περιορισμό του κινδύνου παραβίασης ή καταστροφής των πληροφοριακών του συστημάτων