Μια νέα συμφωνία με την Uber, η οποία θα επιτρέπει στους πελάτες της μεγαλύτερης αλυσίδας πίτσας στον κόσμο να κάνουν παραγγελίες μέσω των υπηρεσιών delivery της πλατφόρμας ride-hailing, ανακοίνωσε η  Domino’s.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αρχικά η συμφωνία θα επιτρέπει στους πελάτες των ΗΠΑ να παραγγέλνουν προϊόντα Domino’s μέσω των εφαρμογών Uber Eats και Postmates, ενώ η Domino’s και οι δικαιοδόχοι της αναλαμβάνουν την παράδοση.

Arrivederci στη Domino’s Pizza λένε οι Ιταλοί – Σε πτώχευση το franchise

Όπως μεταδίδει το Reuters, η Domino’s έχει αυξήσει τις τιμές στα προϊόντα του μενού και τα έξοδα παράδοσης σε μια προσπάθεια να θωρακίσει τα περιθώρια κέρδους από το υψηλό κόστος εισροών και με φόντο την κρίση κόστους ζωής που έστρεψε τους καταναλωτές προς το μαγείρεμα φθηνότερων γευμάτων στο σπίτι.

Στόχος η επέκταση

Η γνωστή αλυσίδας πίτσας, η οποία είχε επισημάνει την υποτονικότητα στον τομέα των παραδόσεων τον Απρίλιο, είπε ότι η συνεργασία θα ξεκινήσει πιλοτικά σε τέσσερις αγορές το φθινόπωρο.

Την ίδια ώρα, η Domino’s πρόσθεσε ότι θα επιδιώξει τη μετάβαση σε παραδόσεις μέσω της Uber Eats σε 27 διεθνείς αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά και της Αυστραλίας που είναι κοινές μεταξύ των δύο εταιρειών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή