Συναρμολογώντας 1.132 κυβάκια της γνωστής δανέζικης εταιρείας παιχνιδιών, τα λαμπρά μυαλά του μέλλοντος, από 10 χρονών και πάνω, θα έχουν τη δυνατότητα από 1ης Αυγούστου να «κατασκευάσουν» το NASA Mars Rover Perseverance.

Το ύψους 23 περίπου εκατοστών αντίγραφο έχει σύστημα πηδαλιούχησης 360 μοιρών και κινητό βραχίονα, καθώς και σύστημα ανάρτησης που του επιτρέπει να διατρέχει ανώμαλο έδαφος πάνω στους έξι τροχούς του· όπως ακριβώς και το πρωτότυπο. Επιπλέον, συνοδεύεται από αντίγραφο του ελικοπτέρου Ingenuity, του βοηθού του Perseverance. Η εφαρμογή Technic AR, τέλος, επιτρέπει στους φανατικούς θαυμαστές να απολαύσουν το σετ και φυσικά και ψηφιακά και να βρουν περισσότερα για τις αποστολές του Perseverance πάνω στον πλανήτη ‘Αρη· και να αποκτήσουν δυνατότητα ματιάς στις καιρικές συνθήκες στον Κόκκινο Πλανήτη.

Αύξηση κερδών για τη Lego με ώθηση από Star Wars και Harry Potter

View this post on Instagram

A post shared by LEGO (@lego)

Σημειώνεται πως με εφαλτήριο τις πωλήσεις της περιόδου της πανδημίας και ώθηση από τα δημοφιλή θεματικά σετ Star Wars και Harry Potter η δανική κατασκευάστρια παιχνιδιών Lego είδε τα κέρδη της να εκτοξεύονται κατά 17% το πρώτο εξάμηνο του 2022, φτάνοντας τα 3,5 δισ. δολάρια, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες για το παγκόσμιο εμπόριο.

Σχολιάζοντας την γκάμα των παιχνιδιών της Lego, o CEO της εταιρείας, Νιλς Κρίστιανσεν, είπε: «είναι το ευρύτερο [χαρτοφυλάκιο] που είχαμε ποτέ. Απευθύνεται σε προσχολική ηλικία, παιδιά, κορίτσια και αγόρια, έφηβους».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή