Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη θα συγκαλέσει η Πολιτική Προστασία λόγω των δασικών πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Στη σύσκεψη θα συμμετέχει η ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, μεταξύ άλλων, τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών, και η Περιφέρεια Αττικής.
Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονται τρία πύρινα μέτωπα σε Κουβαρά Αττικής, στο Λουτράκι και τη Βοιωτία.
Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στον Κουβαρά
Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή Κουβαρά Αττικής μαίνεται ανεξέλεγκτη με την κατάσταση να κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ήδη η φωτιά έχει αρχίσει να καίει σπίτια στην Ανάβυσσο, πάνω από το Μελισσουργό.





![Ρωσία: Αυξάνει τις επιθέσεις με drones [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/UKRAINE-DRONE-ATTACK-300x300.jpg)




















![Ρωσία: Αυξάνει τις επιθέσεις με drones [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/UKRAINE-DRONE-ATTACK.jpg)













