Η Lady Gaga, κατά κόσμον Stefani Joanne Angelina Germanotta, είναι διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστριακαι ηθοποιός. Με την αξιοζήλευτη φωνή της, το μοναδικό της στυλ και τις σαγηνευτικές της εμφανίσεις, έχει γίνει μια από τις προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη μουσική βιομηχανία.

Το αξιοσημείωτο έργο της Lady Gaga περιλαμβάνει επιτυχίες όπως τα τραγούδια Bad Romance, Poker Face και Shallow, για τα οποία μάλιστα κέρδισε και ένα Όσκαρ. Η αξία της περιουσίας της  εκτιμάται στα 320 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει ένα πολυτελές χαρτοφυλάκιο ακινήτων.

Τα 5 ακριβότερα σπίτια του κόσμου και οι ιδιοκτήτες τους

Η έπαυλη στο Bel-air

Με την πάροδο των ετών, η Lady Gaga εξέλιξε το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της. Το χαρτοφυλάκιό της πλέον περιλαμβάνει ακίνητα σε αριστοκρατικές τοποθεσίες της Καλιφόρνιας, ξεκινώντας από το Bel-air και το Malibu, σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Richest.

Ένα από τα πρώτα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιο της είναι μια εντυπωσιακή έπαυλη στο Bel-Air, την οποία νοικιάζει για 25.000 δολάρια το μήνα. Η βίλα διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό με κομψές γραμμές και πύλες ασφαλείας που «προστατεύουν» από τους παπαράτσι. Διαθέτει είσοδο με μαρμάρινα δάπεδα και καμπυλωτή σκάλα. Αυτή η υπέροχη κατοικία προσφέρει ένα πολυτελές και ιδιωτικό καταφύγιο.

Το μεσογειακού στυλ σπίτι βρίσκεται δίπλα σε έναν λόφο και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια σε έκταση 6.143 τετραγωνικών ποδιών, σύμφωνα με το Dirt. Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει μια πισίνα, ένα σπα και έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο, προσφέροντας μια όαση χαλάρωσης.

Το ρετιρέ στο Central Park

Η Lady Gaga διαθέτει προς ενοικίαση ένα πολυτελές ρετιρέ κοντά στο Central Park για 22.000 δολάρια το μήνα, όπως αναφέρει το Curbed. Αυτή η εξαιρετική κατοικία προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη και στο εμβληματικό πάρκο. Το ρετιρέ διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, πλημμυρίζοντας το χώρο με φυσικό φως και δημιουργώντας μια απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Απλώνεται σε 2.000 τετραγωνικά μέτρα, το εσωτερικό είναι καλαίσθητα σχεδιασμένο από την ίδια τη Lady Gaga και διαθέτει ταπετσαρία Hinson Martinique. Το ρετιρέ περιλαμβάνει ευρύχωρα σαλόνια και τραπεζαρία, πολυτελή υπνοδωμάτια και μπάνια, τέσσερις βεράντες, δύο τζάκια, μια γκαρνταρόμπα και μια μεγάλη σκάλα. Επιπλέον, το κτίριο προσφέρει μια σειρά από ανέσεις, όπως γυμναστήριο και σπα.

Η έπαυλη στο Μαλιμπού

Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Lady Gaga περιλαμβάνει επίσης μια υπέροχη έπαυλη 22,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού, όπως παρουσιάστηκε στο MyDomaine. Αυτό το εκπληκτικό ακίνητο, η πρώτη αγορά ακινήτου της Gaga, βρίσκεται στην ακτογραμμή, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον ωκεανό και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Η έπαυλη βρίσκεται σε ένα οικόπεδο σχεδόν έξι στρεμμάτων και διαθέτει 10.270 τετραγωνικά πόδια εξωτερικών χώρων και διακοσμείται από ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχέδιο με εκτεταμένους γυάλινους τοίχους

Το εσωτερικό είναι σχολαστικά σχεδιασμένο με υψηλής ποιότητας φινιρίσματα και πολυτελή χαρακτηριστικά. Το αρχοντικό διαθέτει ευρύχωρους ανοιχτούς χώρους καθιστικού, μια εντυπωσιακή κουζίνα, ένα home theater, ένα γυμναστήριο, πέντε υπνοδωμάτια και επτά μπάνια. Το κύριο χαρακτηριστικό της έπαυλης της Gaga στο Μαλιμπού είναι ένα εκπληκτικό  μπόουλινγκ της εποχής του 1960. Ο εξωτερικός χώρος είναι εξίσου εντυπωσιακός, διαθέτοντας πισίνα, σπα, τζάκι και άφθονο χώρο για διασκέδαση.

Το σπίτι στο Χόλιγουντ Χιλς

Το σπίτι στο Χόλιγουντ Χιλς, αξίας 5,25 εκατομμυρίων δολαρίων, ανήκει επίσης στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Lady Gaga. Αυτή η κατοικία, που κάποτε ανήκε στον εμβληματικό μουσικό Frank Zappa, βρίσκεται στο γραφικό Hollywood Hills. Η κατοικία αποπνέει μια διαχρονική γοητεία που ταιριάζει απόλυτα με τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες της τραγουδίστριας.

Το εξωτερικό του σπιτιού διαθέτει ρουστίκ πέτρινη πρόσοψη που δημιουργεί μια γαλήνια και απομονωμένη ατμόσφαιρα. Κατά την είσοδο στην κατοικία,  ο επισκέπτης «αιχμαλωτίζεται» αμέσως από την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα που διαπερνά κάθε γωνιά. Το άψογο γούστο της Lady Gaga είναι εμφανές σε όλη την έπαυλη. Η τραπεζαρία διαθέτει μια τοιχογραφία με δράκο, προσδίδοντας στον χώρο γοητεία.

Εν τω μεταξύ, τα παράθυρα και οι vintage πόρτες υποβρυχίων προσθέτουν κάτι διαφορετικό. Τα κιγκλιδώματα από ξύλο προσδίδουν μια φυσική ομορφιά, ενώ μια εντυπωσιακή  σπειροειδής σκάλα συνδυάζει τη βιομηχανική αισθητική με την καλλιτεχνική εφευρετικότητα.

Στην καρδιά του σπιτιού βρίσκεται ένα στούντιο ηχογράφησης, γνωστό ως Utility Muffin Research Kitchen, ένας χώρος όπου η Lady Gaga μπορεί να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά της και να αντλήσει έμπνευση. Αυτό το δωμάτιο αποτίει φόρο τιμής στη μουσική ιδιοφυΐα του Frank Zappa, με αναμνηστικά από την εποχή του να κοσμούν τους τοίχους. Εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό ηχογράφησης, το στούντιο χρησιμεύει ως το μουσικό καταφύγιο της Gaga.

Το αρχοντικό στη Νέα Υόρκη

Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Lady Gaga περιλαμβάνει επίσης ένα εντυπωσιακό ενοικιαζόμενο αρχοντικό στη γειτονιά Τσέλσι της Νέας Υόρκης. Αυτό το κομψό και ιστορικό ακίνητο, που ενοικιάζεται έναντι 67.000 δολαρίων το μήνα, προσφέρει έναν πολυτελή χώρο διαβίωσης στην καρδιά της πολύβουης πόλης, σύμφωνα με το AD.

Μπαίνοντας στο αρχοντικό, υπάρχει ένα μεγάλο φουαγιέ που κοσμείται με σπουδαία έργα τέχνης και μια εντυπωσιακή σκάλα. Το εσωτερικό του αρχοντικού είναι προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να συνδυάζει μοντέρνα και παραδοσιακά στοιχεία, δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων της Lady Gaga αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας της και της προτίμησής της στην πολυτέλεια. Από την ενοικιαζόμενη έπαυλη στο Bel-Air μέχρι το ρετιρέ κοντά στο Central Park και από την έπαυλη στο Μαλιμπού μέχρι το σπίτι στο Hollywood Hills με την πλούσια μουσική ιστορία, κάθε ακίνητο αντανακλά το μοναδικό στυλ της Lady Gaga. Διαθέτωντας οικονομική ευμάρεια, συνεχίζει να επεκτείνει τα κτηματομεσιτικά της εγχειρήματα, δημιουργώντας μια συλλογή από πολυτελή σπίτια που ταιριάζουν με την καλλιτεχνική της λάμψη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή