Ο συντονισμός των μέτρων στήριξης των αγροτών τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση της υφυπουργού Ανάπτυξης, Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύση Σταμενίτη.

Το κυρίως θέμα της συνάντησης αφορούσε στις παραγωγές κερασιών και σταφυλιών Crimson, ωστόσο συμφωνήθηκε να υπάρχει επικοινωνία για τον συντονισμό των μέτρων στήριξης των αγροτών, τόσο για τις συγκεκριμένες, όσο και για τις άλλες αγροτικές παραγωγές.

Ευρωπαϊκό «πακέτο» ύψους 15,77 εκατ. ευρώ για αγρότες

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κυρία Μάνη δήλωσε: «Στο επίκεντρο των επαφών μας βρέθηκαν οι παραγωγείς και ο τρόπος ενίσχυσης και στήριξής τους. Μεταξύ άλλων, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταμενίτη συζητήσαμε για τις καλλιέργειες σταφυλιών ποικιλίας Crimson και τις καλλιέργειες κερασιών. Συμφωνήσαμε πως θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για τον συντονισμό των μέτρων στήριξης των αγροτών, τόσο για τις συγκεκριμένες, όσο και για τις άλλες αγροτικές παραγωγές. Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί σημαντικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας και δεσμευόμαστε ότι με τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και ενέργειες θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO