Προς πώληση έναντι 12 εκατ. δολαρίων βγαίνει η ροζ έπαυλη στην Φλόριδα, η οποία έγινε γνωστή από την κωμωδία επιστημονικής φαντασίας Cocoon του Ρον Χάουαρντ το 1985. Συγκεκριμένα, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης γύρισε σκηνές για την ταινία μέσα στο ανεξάρτητο διπλανό σπίτι με την πισίνα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Robb Report.

Επίσημα γνωστή ως Casa de Muchas Flores, ή House of Many Flowers, η κατοικία η οποία είναι κατασκευασμένη σε μεσογειακό αναγεννησιακό στιλ, χτίστηκε αρχικά το 1926 από τον αρχιτέκτονα Henry H. Dupont.

Τα 5 ακριβότερα σπίτια του κόσμου και οι ιδιοκτήτες τους

Πηγή: Robb Report

Το σπίτι του «Cocoon»

Η έπαυλη εκτείνεται σε 9.932 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, επτά μπάνια,  γυαλιστερά μαρμάρινα δάπεδα, περίπλοκα γύψινα έργα και χειροποίητα σφυρήλατα σιδερένια φωτιστικά. «Έχει πολλή από την αρχική γοητεία του σπιτιού όταν χτίστηκε», λέει η μεσίτρια Dania Perry στο Realtor.com.

Η είσοδος του σπιτιού είναι διακοσμημένη με επιβλητικές μαρμάρινες κολόνες, ξύλινη οροφή και εντυπωσιακά βιτρό παράθυρα. Η πίσω αυλή της πολυτελούς κατοικίας, προσφέρει εκπληκτική θέα στην Intracoastal Waterway. Επιπλέον, η ειδικά κατασκευασμένη κουζίνα είναι το όνειρο κάθε σεφ, εξοπλισμένη με άφθονο χώρο για πάγκους. Η κεντρική τραπεζαρία είναι εξίσου εντυπωσιακή και διαθέτει τζάκι.

Πηγή: Robb Report

«Υπήρξαν τόσοι πολλοί διάσημοι που έχουν δειπνήσει σε αυτή την τραπεζαρία και έχουν βρεθεί σε αυτό το σπίτι, οπότε έχει τόση ιστορία που είναι δύσκολο να την περιγράψεις με λόγια», τονίζει η Perry.

Το ξεχωριστό διπλανό σπίτι με την πισίνα είναι αμέσως αναγνωρίσιμο στους λάτρεις της ταινίας Cocoon. Είναι το μέρος όπου οι κάτοικοι μιας κοινότητας συνταξιούχων ανακαλύπτουν ότι στον πυθμένα αποθηκεύονται εξωγήινα κουκούλια, που δίνουν στο νερό ειδικές αντιγηραντικές ιδιότητες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή