Το επόμενης γενιάς smartphone της Αpple, iPhone 15, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις πωλήσεις γύρω στις 22 Σεπτεμβρίου, ανέφερε το Bloomberg τη Δευτέρα.

Όταν η εταιρεία αποκαλύπτει ένα νέο μοντέλο iPhone, εκατομμύρια άτομα σε όλον τον κόσμο παρακολουθούν με προσοχή όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτό, στο διαδίκτυο.

Apple: «Πονοκέφαλος» τα iPhone, κερδίζει στο App Store

Από τη μεριά τους, οι αναλυτές επικεντρώνονται στην κυκλοφορία προϊόντων επόμενης γενιάς ως τρόπο μέτρησης των καταναλωτικών δαπανών. Οι ίδιοι οι καταναλωτές γνωρίζοντας για μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά του iPhone, το περιμένουν με ανυπομονησία.

Η ημερομηνία έναρξης των πωλήσεων θα επακολουθήσει μια εκδήλωση της Apple που αναμένεται να λάβει χώρα μια εβδομάδα πριν, είτε στις 12 είτε στις 13 Σεπτεμβρίου, αναφέρει το Bloomberg.

Μείωση πωλήσεων στο γ΄τρίμηνο

Όσον αφορά τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου της εταιρείας, οι πωλήσεις iPhone μειώθηκαν κατά 2%, στα 39,67 δισεκατομμύρια δολάρια.

«Η βιομηχανία των smartphone είναι σκληρή στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος Τιμ Κουκ μιλώντας στο CNBC πριν από μια εβδομάδα.

Το iPhone 14 επλήγη σκληρά από ζητήματα παραγωγής που σχετίζονταν με την πανδημία Covid, ειδικά στα εργοστάσια της Foxconn στην Κίνα, τα οποία περιόρισαν σημαντικά τις πωλήσεις κατά την εορταστική περίοδο το 2022. Η Apple φέρεται να εργάζεται για τη διαφοροποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού της σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία, μετά από αυτή την οδυνηρή εμπειρία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
NASA: Έλαβε για πρώτη φορά μήνυμα με λέιζερ από το βαθύ Διάστημα
Τεχνολογία |

NASA: Έλαβε για πρώτη φορά μήνυμα με λέιζερ από το βαθύ Διάστημα

Έφτασε με ακραία ταχύτητα από απόσταση 1,5 φοράς μεταξύ Γης και Ήλιου – Η αποστολή στέφθηκε από επιτυχία, αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του νέου συστήματος επικοινωνίας με λέιζερ αντί για ραδιοκύματα