Τον σκόπελο των 1.300 μονάδων προσπαθεί να ξεπεράσει και σήμερα το ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο αν και σε θετικούς ρυθμούς δεν δείχνει να έχει τη δυναμική που χρειάζεται ώστε να βγει από τη συσσώρευση. Ο γενικός δείκτης σημειώνει κέρδη 0,61% στις 1.301,61 μονάδες, με τον τζίρο να είναι στα 4 εκατ. ευρώ.

Μετά την αντίδραση της Δευτέρας και της Τρίτης η αγορά δείχνει να χρειάζεται να αφομοιώσει τα επίπεδα πριν κάνει μια μεγαλύτερη κίνηση. Αλλά αυτό γίνεται την ώρα που το κλίμα διεθνώς είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ΧΑ ακολουθεί άκριτα την τάση.

Έτσι, το ΧΑ παραμένει σε συσσώρευση και σήμερα, αν και η πλειονότητα των τίτλων του είναι σε θετικά εδάφη. Οι συναλλαγές όμως αποτυπώνουν αυτήν την επιφυλακτικότητα, με τις εντολές να εστιάζουν σε λίγους τίτλους, ειδικά σε Πειραιώς και Alpha Bank.

Σε επίπεδο τίτλων τώρα, την άνοδο οδηγούν οι Aegean, ΓΕΚ Τέρνα, Ελλάκτωρ, Σαράντης, Coca Cola και Titan, ενώ σε θετικά εδάφη κινούνται και οι Μυτιληναίος, Cenergy, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΕΛΧΑ, ΔΕΗ, Λάμδα, Πειραιώς, Motor Oil, Autohellas, Alpha Bank, Eurobank, ΕΥΔΑΠ, Εθνική και Τέρνα Ενεργειακή. Σε αρνητικά εδάφη είναι οι Βιοχάλκο και Ελληνικά Πετρέλαια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών