Η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξακολουθεί να βασιλεύει στον κόσμο της μόδας και ένα φόρεμα που αντιπροσωπεύει το εξαιρετικό στυλ της θα είναι σύντομα διαθέσιμο προς πώληση.

Ο οίκος Sotheby’s ανακοίνωσε ότι μια ασπρόμαυρη στράπλες τουαλέτα Murray Arbeid που η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε δύο φορές το 1985 θα συμπεριληφθεί στην εναρκτήρια δημοπρασία Fashion Icons, που θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα.

Η τεχνητή νοημοσύνη προσκυνά τη βασίλισσα… Diana

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φόρεσε για πρώτη φορά το φόρεμα στο Midsummer Night’s Ball που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των 21ων γενεθλίων του πρίγκιπα Εδουάρδου στο Κάστρο του Windsor.

Βυθίστηκε το υπερπολυτελές γιοτ που πέρασε τις τελευταίες της διακοπές η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Στο μεταξύ, στον βυθό της θάλασσας βρίσκεται πλέον το πολυτελές γιοτ, στο οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο σύντροφός της, Ντόντι Αλ Φαγέντ πέρασαν το τελευταίο τους καλοκαίρι στη νότια Γαλλία λίγες ήμερες πριν το θάνατό τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο κέντρο του Παρισιού.

Το Cujo, όπως ήταν το όνομα του εμβληματικού γιοτ, υπήρξε ένα από τα αγαπημένα σκάφη για αρκετούς διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, ναυάγησε κάτω από τα κύματα της Μεσογείου αφού χτύπησε ένα αντικείμενο, που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, περίπου 18 μίλια από ανοικτά των ακτών του Beaulieu-sur-Mer, στη Γαλλική Ριβιέρα, το Σάββατο (30/7).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus