Συμφωνία ανάσα με τη Nike για τη Folli Follie

· Δίμηνη παράταση από τη Nike για το κατάστημα- ναυαρχίδα στην Ερμού εξασφάλισε η Folli Follie.

· Σε αντίθεση με όσα γράφονται, η πολύπαθη εταιρεία πέτυχε την επέκταση λειτουργίας του σημείου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

· Πρόκειται για μια σημαντική συμφωνία που έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να δώσει βαθιά ανάσα στα ταμεία της επιχείρησης, η οποία μάχεται να επιβιώσει.

· Παραδοσιακά, η επιστροφή στο σχολείο φέρνει έκρηξη στις πωλήσεις αθλητικών ειδών, με τον αδιαμφισβήτητο leader του κλάδου να καρπώνεται τη μερίδα του λέοντος.

· Όσον αφορά στον Ιταλό Percassi που απέκτησε τα δικαιώματα του αμερικανικού κολοσσού για την Ελλάδα, οι ίδιες πηγές ξεκαθαρίζουν πως θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη.

· Και πάλι, όπως λένε, δεν είναι σίγουρο ότι θα αναλάβει εκείνος το κατάστημα, καθώς προβλέπεται να προηγηθεί διαγωνισμός από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

· Το οποίο ειρήσθω εν παρόδω είναι… χρυσωρυχείο.

· Θα σας ενημερώσουμε για ότι νεότερο. Μείνετε συντονισμένοι…

—————

Στη διαιτησία πάει την American Eagle ο Παπαέλληνας

· Στη διαιτησία οδηγείται η υπόθεση της συνεργασίας της Notos Com με την American Eagle.

· Μαθαίνουμε πως οι διοικούντες τον ελληνικό όμιλο αποφάσισαν να διεκδικήσουν αποζημίωση καθώς θεωρούν ότι η αμερικάνικη εταιρεία αθέτησε τις δεσμεύσεις της.

· Συγκεκριμένα, οι Αμερικανοί λέγεται πως δεν τήρησαν τον όρο που προέβλεπε την αγορά του 51% της κοινής εταιρείας μετά την λήξη της αρχικής σύμβασης.

· Η διαιτησία προβλέπεται να γίνει με βάση το ελληνικό δίκαιο και η πλευρά της Notos Com ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

· Θυμίζουμε πως η συνεργασία των δυο πλευρών έληξε στις αρχές του έτους και δεν ανανεώθηκε, με αποτέλεσμα να επέλθει ρήξη…

· Για την ιστορία η Notos Com της οικογένειας Παπαέλληνα έχει καλύψει πλήρως την τρύπα που άφησε στα έσοδα η αποχώρηση της American Eagle.

· Και μάλιστα έχει καταφέρει να «τρέχει» με ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης του 30%.

—————–

Κάτι τρέχει με την CVC

· Πολύ συζήτηση για το μέλλον της CVC στην Ελλάδα έχουν προκαλέσει στην αγορά οι πληροφορίες για το πωλητήριο στις κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα.

· Στην πιάτσα θεωρούν πως είναι προάγγελος ευρύτερων εξελίξεων, με δεδομένο πως η συγκυρία ευνοεί την πώληση assets.

· Το μυαλό των περισσότερων πάει στη Vivartia και γενικότερα στις δραστηριότητες του κλάδου εστίασης. Τον οποίο διαφημίζει πως πάει… καλά.

· Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως υπάρχουν αρκετοί που θα ενδιαφέρονται για τα δυνατά brands του ομίλου, όπως η Δέλτα, Μπάρμπα Στάθης, Δωδώνη, Goody’s, Everest.

· Yπό την προϋπόθεση πάντα ότι το τίμημα κινείται σε λογικά πλαίσια.

· Η αίσθηση που υπάρχει στην αγορά είναι πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, με δεδομένο πως η CVC που σημειωτέων έχει επενδύσει και στην ΔΕΗ είναι fund.

· Με συγκεκριμένο ορίζοντα αποεπένδυσης…

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino