Ενεργοποιήθηκε, εκ νέου, η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων στη δράση «Ανάπτυξη δεξιοτήτων εργαζομένων, για την προσαρμογή τους στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο της Οικονομίας», για όλες τις περιφέρειες, καθώς κατά την αξιολόγηση της πορείας ενάρξεων τμημάτων διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός των επιτυχόντων και επιλαχόντων υπολείπεται του στόχου της πρόσκλησης.

ΔΥΠΑ: Μέχρι 10 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τα ΙΕΚ

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, με δεδομένο ότι όλες οι ενέργειες (συμβουλευτική-κατάρτιση-πιστοποίηση), αλλά και αποπληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθούν το αργότερο έως το τέλος του 2023 οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, άμεσα, να υποβάλλουν αίτηση.

Στην ιστοσελίδα του έργου https://katartisi151.eydevek.gr υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και την ανάρτηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν σχετικό ερώτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση katartisi151@eydevek.gr και στο τηλέφωνο 210 300 9092.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα