Την οικονομική διεύθυνση της ΕΛΓΕΚΑ αναλαμβάνει ο Σπυρίδων Καρανάσος, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου κι αντικαθιστώντας τη Χριστίνα Παπανδρέου οικονομική διευθύντρια μέχρι πρότινος.

ΕΛΓΕΚΑ: Στα 202,9 εκατ. ευρώ ο τζίρος το 2022

Όπως αναφέρει η εισηγμένη στην ανακοίνωσή της, ο νέος οικονομικός διευθυντής αναλαμβάνει επίσης τα καθήκοντα ως υπεύθυνος σχέσεων της εταιρείας με τους επενδυτές.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η “ΕΛΓΕΚΑ Α.E.” γνωστοποιεί, σύμφωνα με την παράγραφο 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χ.Α., όπως ισχύει, και τα οριζόμενα στο άρθρο 2 παρ. 2(ε) της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι από σήμερα Παρασκευή, 01.09.2023, ο κ. Σπυρίδων Καρανάσος αναλαμβάνει ως Οικονομικός Διευθυντής της ΕΛΓΕΚΑ (Chief Financial Officer), θέση την οποία μέχρι χθες κατείχε η κα Χριστίνα Παπανδρέου ως Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ, η οποία αποχώρησε από τον Όμιλο.

Ο νέος Οικονομικός Διευθυντής της ΕΛΓΕΚΑ, κ. Σπυρίδων Καρανάσος, διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις με εξειδίκευση σε χρηματοοικονομικά θέματα.

Ο κ. Σπυρίδων Καρανάσος εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το έτος 2012 ως Financial Planning & Analysis Manager και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Financial Controller.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στις εταιρίες Efg Eurolife, Intralot Group & Μαΐλλης Group. Επίσης, ο κ. Σπυρίδων Καρανάσος, αναλαμβάνει από σήμερα και ως Υπεύθυνος Σχέσεων της Εταιρείας με τους Επενδυτές, με σκοπό τη συνεχή κάλυψη των υποχρεώσεών της ΕΛΓΕΚΑ για άμεση και έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, αρμοδιότητα που από την 24.07.2020 είχε ανατεθεί στην κα Χριστίνα Παπανδρέου, η οποία εκτελούσε τα καθήκοντα αυτά έως και την 31.08.2023».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις