Εκφράζοντας τη συμπαράσταση τους για τις δραματικές εξελίξεις στη Μαγνησία και την ευρύτερη περιοχή της  Θεσσαλίας, η Σιδενόρ και η θυγατρική της Sovel, κινητοποιούνται προκειμένου να ανταποκριθούν έμπρακτα και άμεσα στην ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες.

Όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «η Σιδενόρ Βιομηχανική Χάλυβα Α.Ε. και η θυγατρική εταιρεία της Sovel Ελληνική Εταιρία Επεξεργασίας Χάλυβα Α.Ε., που δραστηριοποιείται στον Αλμυρό Μαγνησίας, συνεπείς στις αξίες τους για υπεύθυνη λειτουργία με επίκεντρο την κοινωνία και το περιβάλλον εκφράζουν κατ’ αρχήν την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους πληγέντες από τις πλημμύρες».

Έκτακτα μέτρα λόγω Daniel: Μπαίνει πλαφόν στα είδη πρώτης ανάγκης

Ταυτόχρονα, ανταποκρινόμενες άμεσα στην πρωτοφανή κατάσταση που έχει προκύψει, αναλαμβάνουν από την πρώτη στιγμή πρωτοβουλίες με σκοπό να συμβάλουν στην ανακούφιση των πληγέντων. Ως πρώτο, άμεσο μέτρο, οι εταιρείες Σιδενόρ και Sovel εξασφάλισαν και παρέχουν στις αρμόδιες Αρχές μεγάλες ποσότητες πόσιμου νερού για οικιακή και νοσοκομειακή χρήση για τις πληγείσες περιοχές, καθώς αυτό προκύπτει ως άμεση ανάγκη για τους πληγέντες. Παράλληλα, διασφάλισαν και προωθούν μεγάλες ποσότητες τροφίμων για την κάλυψη των βασικών αναγκών των κατοίκων στις ίδιες περιοχές.

Σιδενόρ και Sovel συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις. Θεωρούν καθήκον τους να βρίσκονται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και να συνδράμουν στην ανακούφιση των αναγκών που δημιουργούνται, ανάλογα με την εξέλιξη των συνθηκών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις