Έκκληση στα επιμελητήρια της χώρας για οικονομική βοήθεια, έχει απευθύνει με επιστολή του το επιμελητήριο Λάρισας με στόχο να συγκεντρωθεί το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό ως κίνηση συμπαράστασης στις επιχειρήσεις του νομού που χρήζουν βοήθειας.

Όπως σημειώνει το επιμελητήριο, η έκκληση έρχεται «σε συνέχεια επικοινωνίας πολλών επιμελητηρίων της επικράτειας με το Επιμελητήριο Λάρισας και τη διοίκησή του και της προθυμίας που επέδειξαν για βοήθεια και στήριξη των πληγεισών από τις καταστροφικές πλημμύρες επιχειρήσεων της περιοχής».

Στο μεταξύ τα επιμελήτρια έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι εμφιαλωμένα νερά, κλινοσκεπάσματα, υπνόσακοι, συσκευασμένη τροφή μακράς διάρκειας (πχ. κονσέρβες, γάλα σε σκόνη, παξιμάδια, φρυγανιές, μπισκότα κτλ.) και είδη ατομικής υγιεινής (πχ. μωρομάντηλα, χαρτικά, πάνες, σερβιέτες).

Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους επιμελητήρια.

Στο μεταξύ το Επιμελητήριο Λάρισας ενημέρωσε ότι «όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά παρακαλούνται να καταθέσουν το  ποσό της οικονομικής τους ενίσχυσης στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

* Τράπεζα: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

* Δικαιούχος: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

* Αρ. Λογ/σμού ΙΒΑΝ: GR1509 1010 5000 3105 0189 14001

Προτού προβείτε σε όποια κατάθεση παρακαλούμε να καλέσετε  στο οικονομικό τμήμα του Επιμελητηρίου στο τηλέφωνο: 2410 255388 (εσωτ. 112 ή 114 ή 115)».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ουκρανία: Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου
Επικαιρότητα |

Πώς εξελίσσεται ο πόλεμος στην Ουκρανία – Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου

Ιδιαίτερα κομβικοί αποδεικνύονται οι πρώτοι μήνες του 2024 σε ό,τι έχει να κάνει με τον πόλεμο στην Ουκρανία με τις δυνάμεις του Κιέβου να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στη ρωσική επίθεση