Στον δυναμικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο κλάδο της ενέργειας, όπου η βιωσιμότητα και η καινοτομία έχουν τεθεί σε πρώτο πλάνο, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ως ο ιστορικότερος πάροχος ενέργειας στην Ελλάδα και θυγατρική του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας, διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη μετάβαση του ενεργειακού τοπίου.

Σημαντικό παράγοντα της ανοδικής πορείας της εταιρείας αποτελεί η ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού που έχει καλλιεργήσει με τους πελάτες της. Με συνέπεια στην τιμολογιακή του πολιτική και στις δεσμεύσεις του, το Φυσικό Αέριο έχει καταφέρει να διατηρεί μια σημαντική βάση «πιστών» πελατών, που ανταμείβουν την εταιρεία με τη συνεχή προτίμησή τους στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

Στη φετινή περίοδο θέρμανσης, το φυσικό αέριο ως καύσιμο αναδείχθηκε για ακόμη μία χρονιά ως η πλέον ανταγωνιστική και ασφαλής λύση για τη θέρμανση, αποτελώντας κορυφαία
επιλογή νοικοκυριών, επιχειρήσεων, επαγγελματιών και δημόσιων οργανισμών σε όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου, για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών. Η εταιρεία προσέφερε σταθερά τη χαμηλότερη τιμή φυσικού αερίου για όλη την περίοδο της θέρμανσης 2022-2023 με τους πελάτες που την επέλεξαν να εξασφαλίζουν διψήφια ποσοστά εξοικονόμησης. Σταθερά προσέφερε και τη χαμηλότερη τιμή στο ρεύμα κατά μέσο όρο έναντι όλου του ανταγωνισμού. Συνολικά, 600.000 πελάτες πανελλαδικά επιλέγουν το Φυσικό Αέριο.

Η εταιρεία κατάφερε να είναι πρώτη σε ρυθμούς ανάπτυξης και νέα συμβόλαια σε όλη την Ελλάδα, κεφαλαιοποιώντας τον σεβασμό και τη συνέπεια που επιδεικνύει στους πελάτες της
όλα αυτά τα χρόνια. Σύμφωνα με τα στοιχεία των διανομέων δικτύων αερίου, το Φυσικό Αέριο ΕΕΕ στην Αττική διατήρησε την 1η θέση και σε μερίδιο αγοράς και στην προτίμηση νέων πελατών (είτε υφιστάμενοι καταναλωτές φ.α. είτε νέες συνδέσεις) ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι στην 1η θέση σε προτίμηση νέων πελατών (είτε υφιστάμενοι καταναλωτές φ.α. είτε νέες συνδέσεις).

Οι σημερινές απαιτήσεις των καταναλωτών για την ενεργειακή τους κάλυψη σε συνδυασμό με τους στόχους της χώρας για την επίτευξη της πράσινης μετάβασης, επιβάλλουν προσήλωση και συνέπεια στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης καθώς και στη δημιουργία λύσεων που προσφέρουν προστιθέμενη αξία.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, έχει υιοθετήσει τα κριτήρια ESG, υλοποιώντας δράσεις για το περιβάλλον και την κοινωνία, βελτιστοποιώντας καθημερινά συνεχώς το μοντέλο εταιρικής διακυβέρνησης. Παράλληλα, επενδύει στην καινοτομία και την τεχνολογία, συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της εποχής.

Μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης επιστημονικής ομάδας, το Φυσικό Αέριο συμμετέχει σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τους τρόπους που εξυπηρετούν τον κλάδο της ενέργειας, ενώ έχει δημιουργήσει το Smarthink, το πρώτο οικοσύστημα έξυπνης διαχείρισης για το σπίτι με Τεχνητή Νοημοσύνη που προσφέρει άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας στους καταναλωτές.

Επιπλέον, η ηλεκτροκίνηση αποτελεί ένα σημαντικό πεδίο επένδυσης της εταιρείας από το 2020, μέσω της προσφοράς προϊοντικών πακέτων για τους καταναλωτές και της εγκατάστασης δημόσιων σταθμών φόρτισης σε κομβικά σημεία πανελλαδικά.

Πελατοκεντρική αντίληψη, ανθρωποκεντρική προσέγγιση και βιώσιμες πρακτικές που προσβλέπουν στην ενεργειακή ασφάλεια, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση του
περιβαλλοντικού αποτυπώματος βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Φυσικού Αερίου. Με τη στήριξη του μετόχου της, τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, η εταιρεία κάνει πράξη το όραμά της, να είναι στην πρώτη θέση της καρδιάς των καταναλωτών, προσφέροντας τους καινοτόμες λύσεις και επιλογές μέσω τεχνολογίας αιχμής, αναβαθμίζοντας έτσι συνεχώς την εμπειρία εξυπηρέτησής τους. Πιστό στις δεσμεύσεις του, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συνεχίζει να εργάζεται ανελλιπώς προς ένα βιώσιμο ενεργειακό παρόν και ένα περισσότερο «πράσινο» μέλλον.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις