Οι χρήστες του ChatGPT θα μπορούν πλέον να σερφάρουν στον διαδίκτυο όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η OpenAI που υποστηρίζεται από τη Microsoft, επεκτείνοντας τα δεδομένα στο οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση το chatbot που έγινε viral από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η startup τεχνητής νοημοσύνης ανακοίνωσε ότι η δυνατότητα περιήγησης θα επιτρέψει στους ιστότοπους να ελέγχουν τον τρόπο με τον οποίο το ChatGPT μπορεί να αλληλεπιδράσει μαζί τους.

Φουντώνει η μάχη για την τεχνητή νοημοσύνη

«Η περιήγηση είναι διαθέσιμη στους χρήστες Plus και Enterprise σήμερα και σύντομα θα έχουν πρόσβαση όλοι οι χρήστες. Για να το ενεργοποιήσετε, επιλέξτε Περιήγηση με το Bing στον επιλογέα κάτω από το GPT-4″», σημειώνει η OpenAI σε μια ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, παλαιότερα γνωστή. ως Twitter.

Φωνητικές συνομιλίες

Η startup ανακοίνωσε επίσης μια σημαντική ενημέρωση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα που θα επέτρεπε στο ChatGPT να έχει φωνητικές συνομιλίες με τους χρήστες και να αλληλεπιδρά μαζί τους χρησιμοποιώντας εικόνες, φέρνοντάς το πιο κοντά σε δημοφιλείς βοηθούς τεχνητής νοημοσύνης, όπως το Siri της Apple.

Η OpenAI είχε δοκιμάσει νωρίτερα μια δυνατότητα που επέτρεπε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες πληροφορίες μέσω της μηχανής αναζήτησης Bing στο πλαίσιο της premium προσφοράς ChatGPT Plus. Αλλά αργότερα την απενεργοποίησε λόγω των φόβων ότι θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να παρακάμψουν τα paywalls.

Το ChatGPT έγινε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή καταναλωτών στην ιστορία νωρίτερα φέτος, φτάνοντας τους 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως τον Ιανουάριο, προτού της πάρει τα ηνία η εφαρμογή Threads της Meta.

Η ραγδαία άνοδός του έχει αυξήσει το ενδιαφέρον των επενδυτών για την OpenAI, με μέσα ενημέρωσης, όπως το Reuters, να αναφέρουν την Τρίτη ότι η startup συζητά με τους μετόχους για πιθανή πώληση υφιστάμενων μετοχών σε πολύ υψηλότερη αποτίμηση από ό,τι πριν από λίγους μήνες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tεχνητή νοημοσύνη