Στην Ελλάδα έφτασε για πρώτη φορά η πλατφόρμα e-stegastiko.gr, μέσω της οποίας -όπως τονίζεται- σε τρία βήματα μπορεί κάποιος να αιτηθεί «ΔΩΡΕΑΝ online στεγαστικό δάνειο».

«Το e-stegastiko, αξιοποιώντας την τεχνολογία της Prosperty, αλλάζει τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Μέσα από την online εφαρμογή που παρέχεται δωρεάν στην πλατφόρμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν σε λιγότερο από 5 λεπτά και με μία μόνο  υποβολή, να κάνουν αίτηση για στεγαστικό δάνειο ταυτόχρονα και σε πολλαπλές τράπεζες», αναφέρει η Prosperty.

Πόσο φθηνά είναι τα στεγαστικά δάνεια για νέους – Τι δείχνουν τα επιτόκια

Η πλατφόρμα έχει λάβει επίσημη άδεια λειτουργίας ως «Μεσίτης Στεγαστικής Πίστης» από την Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με με την παρ. 4 του άρθρου 28 του Ν. 4438/2016, παρέχοντας τις υπηρεσίες της σε πλήρη εναρμόνιση και συνεργασία με τις 4 συστημικές τράπεζες της Ελλάδας (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank & Τράπεζα Πειραιώς).

Κέρδη

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι κερδίζουν: «Εύκολη & γρήγορη διαδικασία αίτησης μέσω online εφαρμογής, πληθώρα επιλογών στεγαστικών προϊόντων, υποστήριξη από εξειδικευμένους Συμβούλους Δανείων, δωρεάν παροχή υπηρεσιών και προνομιακούς όρους για ειδικές κατηγορίες αιτούντων».

Σε ποιους απευθύνεται το e-stegastiko:

  • Αγοραστές που έχουν βρει το ακίνητο που επιθυμούν να αγοράσουν, οπουδήποτε στην Ελλάδα, και χρειάζονται χρηματοδότηση για το οριστικό κλείσιμο του συμβολαίου.
  • Όσους επιθυμούν να λάβουν οικονομική προέγκριση πριν ακόμα αναζητήσουν το ακίνητο που θα αποκτήσουν, προκειμένου να υπολογίσουν το ποσό του δανείου που μπορούν να λάβουν και στη συνέχεια να αναζητήσουν ακίνητο που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους.
  • Έλληνες με φορολογική έδρα στο εξωτερικό, που επιθυμούν να αγοράσουν ακίνητο στη χώρα μας.
  • Ξένους επενδυτές που επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα μέσω της αγοράς ακινήτου, πραγματοποιώντας την επένδυσή τους με ασφάλεια και επιτυχία.

Σύντομα, η εφαρμογή του e-stegastiko θα παρέχει επιπλέον δυνατότητες:

  • Υποβολή δικαιολογητικών online
  • Ψηφιακές υπογραφές εγγράφων
  • Δυνατότητα online αίτησης για κάθε τύπο δανείου

Όπως επισημαίνεται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του e-stegastiko by Prosperty για να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει η νέα πλατφόρμα και να ξεκινήσουν τη διαδικασία έκδοσης στεγαστικού δανείου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις