Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε άρνηση τράπεζας να της παράσχει εγγυητική επιστολή προχώρησε την Παρασκευή η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η οποία επισημαίνει ότι «έχει εξαιρετικές σχέσεις με το σύνολο των ελληνικών και πλήθος διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων» και ότι «εξασφαλίζει απρόσκοπτα τις απαιτούμενες εγγυητικές επιστολές για το σύνολο των έργων που διεκδικεί και αναλαμβάνει.

Η εταιρεία καλεί το επενδυτικό κοινό «να είναι εξαιρετικά προσεκτικό απέναντι σε ανυπόστατες φήμες και ψευδή δημοσιεύματα».

Τέλος προαναγγέλλει ότι, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, «θα πράξει τα δέοντα για την προστασία των χιλιάδων μετόχων της και της επενδυτικής κοινότητας».

Η ανακοίνωση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που αναφέρεται σε δήθεν άρνηση τράπεζας να της παράσχει εγγυητική επιστολή. Η εταιρεία έχει εξαιρετικές σχέσεις με το σύνολο των ελληνικών και πλήθος διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κι εξασφαλίζει απρόσκοπτα τις απαιτούμενες εγγυητικές επιστολές για το σύνολο των έργων που διεκδικεί και αναλαμβάνει.

Καλούμε το επενδυτικό κοινό να είναι εξαιρετικά προσεκτικό απέναντι σε ανυπόστατες φήμες και ψευδή δημοσιεύματα. Η εταιρεία, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα πράξει τα δέοντα για την προστασία των χιλιάδων μετόχων της και της επενδυτικής κοινότητας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις