H Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην τουριστική έκθεση «IFTM TOP RESA 2023», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι και αποτελεί την μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση στη γαλλική πρωτεύουσα, με περισσότερους από 30.000 επισκέπτες.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη του τμήματος Τουρισμού της περιφερειακής ενότητας Λασιθίου, Μαρία Λαβδάκη, η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην έκθεση, έδωσε την ευκαιρία στα στελέχη της Περιφέρειας να παρουσιάσουν τις μοναδικές ομορφιές της Κρήτης, με στόχο την τόνωση και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Γαλλία καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Τα «μεγάλα πορτοφόλια» επέλεξαν φέτος τη Δυτική Κρήτη [έρευνα]

Συγκριτικά πλεονεκτήματα

Το περίπτερο της Κρήτης επισκέφτηκε επίσης η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, με τους οποίους συνομίλησε η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς επίσης πολλοί Κρητικοί επιχειρηματίες του τουρισμού. Επίσης, πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το κρητικό περίπτερο και ενημερώθηκε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες που προσφέρει η Κρήτη στον επισκέπτη 365 μέρες τον χρόνο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου, δήλωσε για την συμμετοχή στην εν λόγω έκθεση: «H φετινή TOP RESA, παρότι ‘προεκλογική’, έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα που σχετίζεται, τόσο με το εξαιρετικό τουριστικά φθινόπωρο του 2023, όσο και το επερχόμενο 2024, για το οποίο η Κρήτη προσδοκά να είναι μια ακόμα χρονιά ρεκόρ, με την γαλλική αγορά να πρωταγωνιστεί και πάλι».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός