Συνάντηση με εκπροσώπους της Διοίκησης και στελέχη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) είχε η Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο της διαρκούς και εποικοδομητικής επικοινωνίας με τους εκπροσώπους της οικονομίας.

Κοινή παραδοχή στο πλαίσιο της συνάντησης και του διαλόγου ήταν ότι το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης προχωράει με σταθερά βήματα, ενώ ταυτόχρονα έχει ενισχυθεί σημαντικά η βιομηχανική βάση της χώρας, καθώς, μετά από πολλά χρόνια, η Ελλάδα διαθέτει πλέον Εθνική Στρατηγική για τη Βιομηχανία.

«Η σημερινή συνάντηση ήταν πολύ παραγωγική. Είναι σαφές πως με τον ΣΕΒ μοιραζόμαστε κοινούς στόχους για την περαιτέρω βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την ενίσχυση της βιομηχανικής βάσης της χώρας. Η διαδικασία των μεταρρυθμίσεων συνεχίζεται. Η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης συνεχίζει την υλοποίηση των απαραίτητων δράσεων, ώστε να αυξηθεί η συμβολή της βιομηχανίας στο Α.Ε.Π. και να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας, όπως έχει δηλώσει και ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε στην τοποθέτησή της η Υφυπουργός Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους του ΣΕΒ ο κ. Ευθύμιος Βιδάλης, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο κ. Γιώργος Ξηρογιάννης, Γενικός Διευθυντής, ο κ. Μιχάλης Μητσόπουλος, Διευθυντής στον Τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών και ο κ. Χρήστος Βασιλάκος, Senior Advisor στον Τομέα Βιομηχανίας, Ανάπτυξης, Τεχνολογίας & Καινοτομίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Βιομηχανία