Συμβόλαιο με το τηλεοπτικό κανάλι GB News υπέγραψε ο πρώην πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, όπου θα αναλάβει καθήκοντα παρουσιαστή, δημιουργού προγραμμάτων και σχολιαστή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του GB News ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας θα «διαδραματίσει βασικό ρόλο» στην κάλυψη των εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ το επόμενο έτος και θα παρουσιάσει μια σειρά «που θα αναδεικνύει τη δύναμη της Βρετανίας σε όλο τον κόσμο.»

Tζόνσον: Επιστροφή στη δημοσιογραφία

Ο Τζόνσον, ο οποίος αρθρογραφεί επίσης στην Daily Mail, θα ξεκινήσει από το νέο έτος.

Είναι ο τελευταίος πολιτικός των Συντηρητικών που εντάσσεται στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα, μετά τον πρώην υπουργό Επιχειρήσεων Jacob Rees-Mogg, τον αναπληρωτή πρόεδρο του κόμματος Lee Anderson και τους βουλευτές Esther McVey και Philip Davies.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X, πρώην Twitter, ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που σας ανακοινώνω ότι σύντομα θα είμαι μαζί σας στο GB News.

»Θα δώσω σε αυτό το αξιόλογο νέο τηλεοπτικό κανάλι τις απροκάλυπτες απόψεις μου για τα πάντα, από τη Ρωσία, την Κίνα, τον πόλεμο στην Ουκρανία, το πώς αντιμετωπίζουμε όλες αυτές τις προκλήσεις.

»Θα μιλήσω για τις τεράστιες ευκαιρίες για την Παγκόσμια Βρετανία – καθώς και για τις προκλήσεις – και γιατί οι καλύτερες μέρες μας δεν έχουν έρθει ακόμα»

Ο Τζόνσον παραιτήθηκε από πρωθυπουργός το 2022. Αυτό το καλοκαίρι, παραιτήθηκε από βουλευτής του Uxbridge και του South Ruislip σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού η επιτροπή προνομίων του Κοινοβουλίου διαπίστωσε ότι είχε παραπλανήσει σκόπιμα τη Βουλή των Κοινοτήτων σχετικά με τις παραβιάσεις στην Downing Street κατά τη διάρκεια του κλειδώματος.

Ο πρώην πρωθυουργός πλούτισε κατά 4,8 εκατ. λίρες σε πέντε μήνες μετά την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία, κυρίως από ομιλίες σε εκδηλώσεις αλλά και από την συμφωνία για τη συγγραφή απομνημονευμάτων.

Είναι το τελευταίο μεγάλο όνομα που εντάσσεται στο GB News και ακολουθεί τον κωμικό και ηθοποιό John Cleese, του οποίου η 10μερής σειρά επίκαιρων θεμάτων αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
ΔΥΠΑ – Παιδικές κατασκηνώσεις: Από Μεγάλη Τετάρτη οι αιτήσεις για 70.000 voucher – Δικαιούχοι και διαδικασία
Επικαιρότητα |

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για 70.000 voucher στις παιδικές κατασκηνώσεις - Δικαιούχοι και διαδικασία

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 15 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω