Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, λίγες πριν την επικείμενη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «θα προχωρήσουμε, να μην μας υποτιμούν» προσθέτοντας με νόημα πως «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

Οι δηλώσεις αυτές μάλιστα έρχονται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι τα στελέχη της «Ομπρέλας» θα αποχωρήσουν από το κόμμα μέχρι την Κυριακή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ανέφερε ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει, υπογραμμίζοντας ότι «χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε».

Ο  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι  ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Θα λάμψει η αλήθεια

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών αλλά και στο σκάνδαλο των υποκλοπών ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι η αλήθεια θα λάμψει. Μπορεί οι κυβερνώντες να μας ειρωνεύονται αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα αφήσει να καταρρακώνεται το κράτος δικαίου και η εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε «πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση, επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης» προσθέτοντας ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό την άρση του απορρήτου για τα στελέχη της ΕΥΠ, υπογραμμίζοντας ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα υπήρχαν πολιτικές παραιτήσεις αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η κουλτούρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στο θέμα της οριζόντιας και άδικης φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί «Δεν έχουν επιχειρήσει ποτέ στη ζωή τους. Παίρνουν οριζόντια,  αυθαίρετα μέτρα. Δεν υπάρχει καμιά λογική και δεν θέλουν να ακούσουν. Πάνε να πάρουν από τους πολλούς δυσβάσταχτα ποσά ενώ αλλού υπάρχει μεγάλη σπατάλη».

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης  επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  πρέπει να γίνει κυβέρνηση, τονίζοντας «δεν θα κάνουμε πίσω. Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα