Σχολιάζοντας δημοσίευμα ιστοσελίδας, η κ. Αχτσιόγλου τόνισε: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις της κ. Αχτσιόγλου είπε χαρακτηριστικά: «Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο».

ΣΥΡΙΖΑ: Δίχασε ο Κασσελάκης, φουλ επίθεση σε «Ομπρέλα»

Νέα αντίδραση από την πλευρά Αχτσιόγλου

Λίγη ώρα αργότερα μετά και όσα διέρρευσαν κύκλοι της πλευράς Κασσελάκη, ήρθαν πηγές από το περιβάλλον της κ. Αχτσιόγλου να τονίσουν τα εξής:

«H κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του.

Η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30.

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγουν, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ισραήλ: Υπό πίεση ο Νετανιάχου – «Αποτελεί κίνδυνο για το κράτος»
Επικαιρότητα |

Στριμωγμένος ο Νετανιάχου - Ψηφο δυσπιστίας καταθέτει το Εργατικό Κόμμα, με αποχώρηση απειλεί ο Γκαντζ

«Πρόκειται για μια κυβέρνηση που υποκινείται από πολιτικές σκοπιμότητες, η οποία έχει παραβιάσει το βασικό συμβόλαιο μεταξύ της ηγεσίας και των πολιτών της»