Την απορρόφηση και επίσημα της WATT+VOLT από την Protergia ανακοίνωσε η Mytilineos. Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της εξαγοράς της εταιρείας, η ενοποίηση των δύο εταιρειών πραγματοποιείται σταδιακά μέχρι το τέλος του έτους με στόχο, όπως επισημαίνει η εταιρεία, τη δημιουργία του πλέον ολοκληρωμένου παρόχου ενέργειας, μίας ισχυρής εταιρείας που θα προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις για σπίτια και επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο της ενοποίησης, στις 15 Νοεμβρίου εντάχθηκε στο δυναμικό της Protergia το δίκτυο καταστημάτων εξυπηρέτησης της WATT+VOLT.

Όλα πλέον τα καταστήματα μετονομάζονται σε Protergia, με 85 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Στα καταστήματα θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνται για ενεργειακές λύσεις και υπηρεσίες, με γνώμονα τη βέλτιστη ενεργειακή εξοικονόμηση, τη μείωση του ενεργειακού κόστους, αλλά και άλλα καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα.

Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής:

· ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση με ανταγωνιστικά προγράμματα για ρεύμα και φυσικό αέριο,

· ένα διευρυμένο δίκτυο φορτιστών ηλεκτροκίνησης μέσω του Chargespot powered by Protergia με 1.000 διαθέσιμα σημεία φόρτισης σε όλη την Ελλάδα,

· η υπηρεσία Protergia Sun Save που δίνει τη δυνατότητα παραγωγής ενέργειας με τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στη στέγη, καθώς και πλήθος άλλων προνομίων και καινοτόμων λύσεων που εξυπηρετούν κάθε σύγχρονη ανάγκη.

«Καθώς λαμβάνουν χώρα αυτές οι αλλαγές, η Protergia δεσμεύεται απέναντι σε όλους τους πελάτες της – νέους και υφιστάμενους – ότι θα συνεχίζει να αντεπεξέρχεται στις προσδοκίες όλων με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας, προσφέροντας όπως πάντα υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες.

Παράλληλα, η Protergia θα πραγματοποιεί συχνές ενημερώσεις για όλες τις επερχόμενες αλλαγές, ώστε να διατηρήσει το κλίμα ασφάλειας που διέπει όλες τις δραστηριότητές της», αναφέρεται.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις